ja sad neznam dali je ovaj mob ovdje predstavljen, ako nije evo ja bum.
dali ste vidjeli ovaj telefon te kako vas se dojmio ako ste ga vidjeli.
što kažete na mogučnosti istoga.
http://www.gsmarena.com/nokia_x3_02_..._type-3479.php
slike korištene sa GSM Arene
![]()
ovdje vidimo na prve dvije slike gdje idu kartice i kako se stavlja baterija, po meni baterija malo preslaba.
na druge dvije slike vidimo korelaciju veličine mobitela i ruke, po meni pretanak klasične veličine mobitel ali po pročitanom postu jednog korisnika lagan kao perce mobitel.
Zadnji uredio mrcina : 28-11-2010 u 14:42
sori dečki nisam dobro protumačio sliku - da nema navigaciju - fak zajebo me ovi store - slična ikona.
da imate praf ovaj mobitel nema navigaciju nemaju čak niti u mogučnosti nadogradnje vanjskim gps tunerom.
izvinite na dezinformaciji.
ima ga t-mobile u ponudi....
Meni se čak i sviđa. Nije mi potrebna navigacija, važno je da je tu WiFi.
Malo mi je bezveze pozivija tipki *0#
....
čuj ima 2,4 inčni displej kojeg su raširili a ne izdužili ali kad ga usporedimo sa sada aktualnim androidom od LG-a manji je i tanji od istog optimusa.
Evo ja sam ga nabavio i imam jedan problem. Ne mogu nikako podesiti da mi se novi kontakti u imeniku zapisuju na SIM karticu umjesto na telefon pa ako neko zna kako se to podesi molim pomoć ?
da li je moguce dekodirati ovaj mobitel? naisao sam na neku informaciju da je moguce samo na neke mreze...jel moze opsirnije nesto? fala lipa
pozz.. pitanje buduci da u hr nema update na v06 trebao bih zamjenit product code... e sad kako mogu znat u kojoj zemlji postoji update da stavim taj kod i ocu l time izgubit hr jezik
i jeli to uopce moguce
Zadnji uredio pero11 : 22-08-2011 u 09:47
Da ne otvaram bez veze novu temu pa ću pitati ovdje.
Imam navedeni aparat na kojemu ne reagira ekran (touchscreen), pa ne mogu koristi kodove za vraćanje na tvorničke postavke jer traži potvrdu putem touchscreena. Zna li neko da li postoji neki drugi način za vraćanje na tvorničke postavke (možda kombinacija nekih tipki kod paljenja i sl.)?
Probao si *#7370# (hard reset kod) - tipka za poziv- defaultni kod je 12345. I prilikom toga treba potvrda preko touchscreena?
Mislim da nema onda drugog načina, jedino serviser bi mogao
Probao sam ali radi potvrde preko touchscreena ne prolazi.
Bookmarks