Dobar dan,
moj prvi post na ovom forumu, pa vas ovom prilikom sve pozdrfavljam i zahvaljujem na eventualnoj pomoći.
Telefon je kupljen priej 10 dana kod produljenja TELE 2 ugovora. Instalrian KIES i telefon sam samo 2 spajao na PC (kad je kupljen i danas). Prvi put kad sam ga spajao na USB znalo se dogoditi da otvorim KEIS, uštkam telefon i neprestano se čuje zvuk spajanja odspajanja USBa i pokušavaju se instalirati driveri. Ištekam ga van, uštekam ponovio i sve radi.
Danas sam htio prebaciti neke slike na komp i kad sam uštekao mobitel u USB ponovno se čulo ko da se USB spaja/otpaja, odštekal sam ga, vratio ponovo i uređaj se isrpavno pojavio u KIESu i javio mi da ima novi firmware i da li želim napravit update. Kliknu na da, to je trajalo nekih 15 min dok se firmware skinuo (pustio sam da se vrti u backgroundu, ja sam radio nešto drugo) io u jednom trenutku je rekao da je update uspješno skinut (ne sjećam se baš točno svega) i valjda je pitao nešto az dalje, i nakon toga se čulo ko da se USB spaja/otpaja i update firmware-a je puko.
Ulazi je u recovery mode ali PC više nikako nije uspio prepoznat telefon.
Reinstalirani su USB driveri, KIES (nekoliko verzija) ali nikako ne mogu mobitel spojit sa PCom. Trenutano sam na Win 7 64 bit, sve je isprobano i na laptopu sa Win XP 32 bit. Promjenio sam 2 USB porta na koji se spaja, 2 USB kabla (ne od telefona, neog USB produžna) i sve se vrti na isto. KIES nikako ne može do telefona, reionstalira drivere ali je stalno "zblesiran" na connecting i telefona nema.
Probao sam isntalria ODIN i preko njega upgradeat firmware (mobitel upaljen u ODIN mode) ali niko da dobijem žuto ID:COM.
Sad se telefonom ne mogu apsolutno ništa, ne mogu mu pristupiti preko KIESa da restoram firmware, ne mogu do njega preko ODINa i ne znam kaj da radim (već 5h se vrtim u krug, sa reinstalom KIESa, USB drivera i traženjem po netu mogućih riješenja).
Molim pomoć, unapriejd hvala!
EDIT: sorry na mistajpanju, prilično sam frustriran
EDIT 2:
Zaboravio sam napisati, kad se telefon upali dobije se screen: "firmware upgrade encountered an issue. please select recovery mode in kies." Kad uđem u donwload mode piše: ODIN MODE, product name:gt-i9100, custom binary download: no, current binary: samsung official i to je to al iako su driverui uspješno instalirani, ODIN ne želi s njim pričat. Recovery mode sa menijom ne mogu dobit nikako.

Odgovori uz citat
Bookmarks