Izvorno postao Flejmka5
pa jesi dobio software s mobitelom? e, ako jesi, pomoću njega, brzo i jednostavno.
Hello!
Imam usb kabel za Sony Ericsson i zanima me kak mogu prenjeti slike sa moba na komp?
whatever
Izvorno postao Flejmka5
pa jesi dobio software s mobitelom? e, ako jesi, pomoću njega, brzo i jednostavno.
Dobila sam Image editor,mms home studio preko kojih se nemoze slati sa moba na komp a dial-up connections wizard steka...probala sam skinuti software sa sonyericsson.com ali mi pred kraj downloada dodje error...dali ima jos koj program ili neki drugi nacin?
whatever
...ima drugi način,a to je pomoću bluetootha (ali moraš kupiti BT dongle koji košta oko 150kn)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izvorno postao Flejmka5
ustraj u skidanju tog SWa, kad već imaš kabel, jer su ti mogućnosti s kablom u odnosu na BT nešto veće...
po meni bolja investicija je skinut soft
imam isti proble mogu pomoću "sendfile" slati s kompa na mob,ali neradi mi sonyericssonov program filemanager pa bi molio ako netko zna koji drugi program da mi kaže
Kak se zove taj program koj podrzava slanje mob>komp?![]()
whatever
file manager sonyericsonov program
e moja flejmka bez drivera za kabel ništ od toga![]()
nabavi bluetooth dongle i stvar rijesena....vjeruj,isplati se.
Ma glupo mi je davati pare jer mi moze opet biti isti problem...idem downloadat file manager i na kraju mi dodje error *file failed to self register*Jel ima neka druga verzija file managera ili drugi program npr. kao photo editor?
whatever
Downloadala sam progrem MOBILedit.Preko njega mogu prenositi slike,melodije,igre...stvar je SUUUPER
whatever
Di Si Skinula Mobiledit Daj Link Plz
DALI VALJA ZA F500
stanga
Imas na: http://www.mobiledit.com/downloads.asp vrijedi ti za sve mobitele ali moras imati kabel ili bluetooth ili infrared.
![]()
whatever
preko mobiledita i fma mogu samo slat podatke,a kad oću primit javi neki eror
Bookmarks