igre sa moba na mob-ne,zvono-amr-ne...koliko znam nema šanse da se amr postavi kao zvono
Ima li nacina da se amr file(SNIMLJENI) na mobu t610 pojacaju i postave kao zvono? Mozda preko kojeg programa ili nes na mobu posto kad ga stavim u MMS poruku i preslusam tada se cuje puno glasnije ? I jos nes dal se mogu prebacivati igra sa moba na mob PLS pomozite hitno mi treba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HVALA UNAPRIJED
Izvorno postao tarik
otkud ti to? kak se to može dogoditi? ako pojačaš zvučnik do kraja isto ti se čuje slušao ti preko MMS-a ili u "Mojim zvucima"![]()
Neznam točno šta si mislo pod pojačavanjem ali ja sve midije koje s neta skinem pojačavam preko psm playera isto tako ih i preko tog programa i "izrežem" tako da mi samo najbolji dio pjesme ostane.
Imas psm na myt610.net
Uživaj!!
BOLJE IZDAT CD NEGO PRIJATELJA!!!
znam za psm al kad na amr file kliknes na send via mms i kada ga u mms-u preslusas cujes 10 puta glasnije neg ovako zat pitam jer mi je to sve cudno.Neki kazu da trebas naci novi firmware al sve isto! haj hvala ipak cu i dalje ih slusat na mms !! Probajte ak nevjerujete
Bookmarks