jel to zbog onog "pinokio,care"? nesjećam se da sam išta više pisao na tom threaduIzvorno postao zappan
jel to zbog onog "pinokio,care"? nesjećam se da sam išta više pisao na tom threaduIzvorno postao zappan
(http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=7500)
upravo zbog toga, to spada u onaj dio 'ako nemaš što pametno za reći, radije šuti'. forum o sigurnosti je prvenstveno namijenjen tome da se nekom pomogne ako ima problem, plus što se šile strahovito trudi redovito informirati o aktualnim rupama i propustima čime je to jedan od ozbiljnijih dijelova foruma sukladno tematici koju pokriva.
iz tog razloga nema potrebe za uletavanje s takvim upadicama u temu gdje se netko trudi dati kvalitetnu informaciju kako riješiti problem s virusom koji se naselio na komp.
ti bi si trebao neku žensku nać! tu iiiz ap d tenšn
zbog ovakvih 'pametnih' komentara iliti 'žalbi na kaznu' ovakav podforum nisi ni trebao otvarati zappane... sigurno će svatko tko dobi kaznu imati nešto 'pametno' u ovom stilu za reći...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja naprotiv mislim da je pametno ovo otvoreno
jedino misli mda bas nema koristi od toga
obzirom na zadnji nitenov post/komentar, ne primjećujem da je potrebno dalje držati temu otvorenom, obzirom da nema pritužbe nego koristi priliku za provokacije.
Bookmarks