Evo nek i ja nekone na ovom forumu čestitam rođendan![]()
Evo nek i ja nekone na ovom forumu čestitam rođendan![]()
Sretan rođendan Gruntovčane![]()
Sretan rođendan obojici.
ma to ti je jedan te isti lik...Izvorno postao Dark
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma zezaš.....ozbiljnoIzvorno postao whiteboy
check out the big brains on doc
Sretan rođendan![]()
... moj post se odnosio na darkov, kojem izgleda nije bilo tak očito da se radi o istoj osobi...Izvorno postao damgol
(naime, pod 'današnji rođendani' na početnoj stranici foruma su 'oba' člana bila navedena, pa ako netko nije bio upućen da se radi o istoj osobi (kao npr. dark - što se da zaključiti po njegovom postu jer nema nikakvih smajlića ili sl. što bi navelo da se radi o šali), mogao je lako pomisliti da zaista dva različita člana imaju rođendan... NHF, naravno![]()
Ništa, Gruntovčanu/Hrvoju smo poželjeli sve najbolje (i želimo mu puno lijepih drvenih ukrasa za golf), a kako mu je ročkas prošao, ovo je
![]()
Zadnji uredio whiteboy : 03-01-2005 u 03:37
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Sretan rodendan!!
Bookmarks