ma bavim se ja... digitala je zakon ali još uvijek nije kao film. Treba se strpiti još neko vrijeme.
Nemoguce da se bas niko ovdje ne bavi ... Evo ja imam napr. Olympus E20p, 5.1 megapixela, paklena masina...
Living Engine for Xenocide and Ultimate Success
ma bavim se ja... digitala je zakon ali još uvijek nije kao film. Treba se strpiti još neko vrijeme.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
pozdrav,
olympus c 220 zoom.... 2.1 Mpix, 3x opt zoom i 2.5x dig zoom....
i fotografiram i fotografiram i fotografiram....
viki2win: sto jos nije kao film? fotografija? to su jaaako razlicite stvari....
lexus: i kak radi paklena masina....
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Ma nisam mislio na film kao pokretne slike nego na film 35mm za fotoaparate. Kad napraviš fotku sa digitalca i onog NAJ, kvaliteta još nije kao klasika.
Koliko si platio c220zoom?
Inače ja imam c2000 zoom
![]()
:-[ sorry! ....na to sam trebao odmah pomisliti....
ma znas i to je dosta upitno 8ovo je ipak amaterska upotreba)....ja sam razvijao slike na 13 x 18 cm (i mene je to iznenadilo) i slike su fantasticne - mozda jedino pravi znalci bi uocili razliku....
oko 2580 kn + 600 kn punjac s 4 baterije i dodatna kartica od 32 MB + soft case = oko 3200 kn....u svibnju 2002.g.
meni se ucinilo povoljno....
koje su performans c 2000 zoom
ok hvala. C2000 zoom ima također 2,1 mil piksela... to je jedan od "starijih" olimpusovih modela ali je mrak tj. super za fotke do 20x30...
Digitalna fotka još pati od prelaza sa tamnijeg na svjetlija područja...inače boje su ok čak i bolje nego na filmu, prirodnije.
ako ste probali Canon 4.1 megapix onda ste vidjeli ako tehnologija napreduje. Slike su super a spajanje na comp. nikada lakše.![]()
kak se ti spajas na komp - moj ima USB......pretpostavljam da i tvoj ima....ne bi bilo lose imati nekoliko Mpix vise ali uistinu nemam potrebu za tako sto a uz to jos uvijek je preskupo za kucnu ili malu uredsku primjenu....ovaj moj olympus koji je zapravo jedan od novijih modela iz ponude (2002. god) ima sve sto mi je potrebno - pocket size (zbilja je mali i lagan), usb, mali je potrosac (napajanje na 2 AA baterije sto je uz ovaj komplet orginalih koje koristim zbilja dugotrajno) i fantasticnu optiku, a posebno treba naglasiti kako je user friendly....
Bookmarks