evo malo mog ugođaja sa proslave Nove...
bilo smjesno do yaya,jedva cekam DVD![]()
prvo ja i frend
![]()
evo malo mog ugođaja sa proslave Nove...
bilo smjesno do yaya,jedva cekam DVD![]()
prvo ja i frend
![]()
Zadnji uredio whiteboy : 03-01-2005 u 19:54
zakaj su (one dve) fotke tak loše? kaj je netko stavio prst ispred fleša pa je to odbljesak, il je netko zamastio objektiv?
Gdje je to bilo, u nekoj školi?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ne nego zato kaj sam fotic spremio u auto oko 23 recimo , a bil oje zima.onda kad sam iso sliikat te cure fotic se premrzo i nekak je bio sav vlazan sta li i onda uvjek kad je tak mokar tak mi ispadnu slike.Izvorno postao whiteboy
kuzis,bilo je vlazno ono staklo koje slika zapravo
nakon kaj ga stavim u zatvoren prostor,za 10ak minuta se tip sredi i onda normalno slika
kakva objasnjenja ocete?
niej razred nego auto skola koncar dobili smo prostor badava jerbo znamo vlasnika
ovaj lik sa pivom u ruci je Josip Šimić btw![]()
ovo bjelo na rukavu neznam kaj je![]()
onaj celavi nije Alennego Škuc Šulc ili tak nesto neznam tocno iso je u V.gim uglavnom
a tulum je bio pun V , 11. i 10 gimnazie.
a ovu desnu curu bi bario al nekak nije htjela reko zajebi
Zadnji uredio Gruntovčan : 04-01-2005 u 17:59
Mogo si napista malo objasnjenje uz slike.
Da covjece kako ste uspjeli dobiti razred za proslavu nove???
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
...onaj na zadnjoj slici mi liči na onog Alena iz BB-a...i stvarno si mogao napisati kratka objašnjenja...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A tko je Josip Šimić?
jel mi se cini il je netko tek polozio vozacki ??!?![]()
![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
ja sam polozil 25,03 prosle godine ,a ovaj frend mjesec dana poslje
imas kakvih problema s tim?
oprema je od frenda sa 307icom uglavnom
mogu reci da je mixanje cista pljuga za naucit ja sam PIJaN skuzio za 3 minute
sta malo krosfejdas flenger neki i to je to
josip šimić ti je , mladicu moj zvan gog , lik koji je dao gol ajaxu u gostima sa 30+ metara cime smo ih pobjedili
ovaj JŠ sa sliek je lik koji je išo samnom u razred![]()
ti pijan, a ključevi od tatinog golfa u ruci...Izvorno postao Gruntovčan
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
..ma koji Josip šimić na slici?...di ga ti vidiš.....vidim da ti se oći pomutile od alkohola....Izvorno postao Gruntovčan
BTW jedan od većih papaktaša loptača na ovim prostorima, jedino u Koreji može i igrat.
steta sto u auto skoli ne uce pristojnosti...Izvorno postao pubertetlija Guntovčanin
a i tumacenje smajlica bi takodjer mogo malo naucit
btw. zasto sam to pito...obicno kad polozis vozacki dobis i neki auto za vozit pa se kurcis naokolo sa kljucevima...pa sam mislio da je nedavno polozen vozacki, uzrok slike s kljucevima
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Uče pristojnosti + nepristojnosti mna necija podjeeeeeee
ja auto nisam dobio nego mi je od tate isto kao i ova 307ica od frendovog starog tak da se ja nemam s ćim kurcit.slikali smo se s keys jel nam je bilo fora - DEU vs FRA
EODo tome što se mene tiče-ak te jos kaj zanima u vezi mene pitaj na PM , rado cu ti pomoc
evo ti , buduci da slika govori 1000 reciIzvorno postao Šile
1)
2)![]()
![]()
3)![]()
![]()
4)desna![]()
![]()
![]()
![]()
5)![]()
Zadnji uredio Gruntovčan : 04-01-2005 u 18:32
neću se upuštat u vaše rasprave, samo mogu reći da je baš ok da je gruntovčan stavio slike sa svoje proslave
like fire....be alive
Pa di su tvoje slike onda?![]()
ovo je bilo predvidljivo pitanje gog...možda ih i stavim (iako mi ne treba da i ja dobim "po nosu" ko i gruntovčan..)![]()
like fire....be alive
da, di su tvoje slike?
btw gruntovčan pretpostavaljam da je tvoje djelo onaj natpis na ploči....?![]()
a di su vaše?
like fire....be alive
evo tu na kompu...
ma to bi bilo kriminal za objavit...![]()
slažem se, mislim da nema niti jedna normalna
@u-niq, ma neće tebi nitko po nosu dati![]()
daj spusti slike na forum u-niq, ne moraš se brinuti, nitko te neće 'po nosu', tko pokuša imat će posla s nama...![]()
unix fala na podrsci
@wb ma daj pusti me , doma me htio vozit glavni tajnik HAKa!!
ozbiljno!lik je otac od tog frenda sa 307icom i ono lik je reko da ne ne nemrem ja sad doma u 7 ujutro jer sam pijo neg da ce me on otpečljat (sa sluzbenim pasatom v5) al reko ja daj ici cu ja za vama polako tak je i bilo vuko sam se za njim
Bookmarks