Zadnji uredio sms freak : 13-08-2006 u 01:32
a da ga malo objasniš
molim
...što ne razumiješ - jednostavno skineš program na disk, odpakiraš ga i pokreneš... izabereš proizvođača, po mogućnosti model i to je to... kodovi su tu...Izvorno postao slavko35
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
dobar program
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
legendo moli bi da mi objasniš,skinuo sam program,ali di moram upisat kodove
Imaš Motorolu V3 koliko sam skužio,onda ovako: Uzmeš mobitel,otklopiš ga i utipkaš kod koji te zanima.
Nemora se ulaziti u nikakav posebni izbornik ili sl. nego ih unosiš kao i neki broj koji želiš nazvati a nije ti u imeniku (npr. sa reklame za neku trgovinu ili neki oglas).
pokušao sam ali neće,kad upišm *#59#ok piše mi brzo biranje-prazno,a one druge sa x neznam upisati
engleski mi nije baš jača strana
pa ukoliko može malo podrobnije
hvala
...znači, tebi treba prijevod onoga što tamo piše... hebiga, trebao si to prije rećiIzvorno postao slavko35
... sad, za što točno trebaš - koji proizvođač, model...
Izvorno postao Eminem
siemens m55
Skoro Svi Stari Kodovi
Imam pitanje.Što su ti kodovi i za šta služe
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Unošenjem tih kodova telefon će vam prikazati razne informacije o telefonu,uključiti ili isključiti određenu funkciju i sl.Izvorno postao Babaa
Zadnji uredio sms freak : 08-03-2006 u 01:05
update za samsung d500 nijedan kod neradi.
ja cu otici danas do frenda u servis samsungov pa cu pobrati updejtane kodove pa cu ih ovdje postati .
jel može ko pomoči sa simensom m55
...imaš za to Siemens podforum - http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=73 ...
e ja zbilja ne kužim ovaj program. pokrenem ga, odaberem marku, unlock telefone i šta dalje?
ispiše mi samo
<**<
Use left and right key With sim card
Može neko ovo da mi pojasni...
Imam Nokiu 3120. Htio bih je otključati. Vjerojatno je to komanda Sim clock u ovom programu, iako pretpostavljam da bi trebalo pisati lock. Međutim na taj kod mi ne reagira. Ima li netko taj kod?
kao sto je kolega sms freak rekao:
"Unošenjem tih kodova telefon će vam prikazati razne informacije o telefonu,uključiti ili isključiti određenu funkciju i sl."
ovim kodovima ne mozes otkljucati mobitel
Ja sam skinuo program ali mi nece pokrenut. Bude mi ona bijela ikonica.
Izvorno postao w38mast3r
To ti je za Sony Ericssonove telefone za otključavanje rada uređaja sa drugim mrežama osim onih sa brendom, odnosno, ako je kodiran na Vip da radi i sa karticom od kroneta i teletine. Svaki uređaj ima svoj specifični kod po kojem se otključava. Imaš 5 puta pravo pogriješiti kod, a nakon toga treba flash-ati.
I will die with sword in hand, And then my seat's secured... When Oden calls from golden hall, He will greet me at the door...
Kein Mann bleibt verschont, Kein Haus kein Hof verblieb, Keine Christin ungeschändet, Ihre Kirche von Flammen verzehrt
da li treba mobitel biti uključen preko kabla s računalom (pretpostavljam da treba), jer ja ne znam što dalje...
Pokenem program, ukucam ono za meni, i to je to... više mi se ništa ne pojavljuje na ekranu računala?!
...ma ne treba se mob priključivat... taj ti program ispisuje kodove koje trebaš upisat u mob da ti pokaže određene skrivene opcije, koje su navedene...Izvorno postao SEguy
Je l' problem da mi neko posalje program na email, posto ja nikako ne mogu da ga skinem. savic.86@gmail.com
Unaprijed HVALA
ni mene neiđe download, čim se otvrori browser piše done
Bookmarks