u tom slučaju svatko ima pravo raskinuti ugovor u roku 8 dana...
Čuo da oni koji su ugovorili AHA/Flex Obitelj/i druge stare tarife da ih sada T-Mobile prisilno želi prebaciti na nove (Extra) tarife iako im do isteka OTPO-a nedostaje još mjeseci. U SZK vele da ne znaju ništa o tome osim što im je rečeno da neće svi korisnici biti prebačeni odjednom već u intervalima u naredna tri mjeseca, počevši od 1. ožujka
MOLBA
Objavite više info o tome ako znate, jer ovi iz T-Mobilea su škrti s informacijama
u tom slučaju svatko ima pravo raskinuti ugovor u roku 8 dana...
Nema baš informacija o prisilnim promjenama tarifa, no očito je kako se novim Ekstra tarifama za manje novaca dobiva više, osnosno, puno su pogodnije od starih tarifa.
sto je sa korisnicima kojima je istekao ugovor? naime, meni je istekao prije 2-3mj i ne zelim se prebacivati na ikakve tarife nit nista jer mi ne treba, imam i150...
nije fer da me sile da se prebacujem, koliko god nova tarifa bila poovljnija...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Kao što rekoh, nemamo informacije o prisilnoj promjeni tarifa za korisnike koji se nalaze na i tarifama.
No, ovo su ti neke od pogodnosti ako se prebaciš na EXTRA tarifu:
· Bezbrižno surfanje internetom: Nikad nećeš platiti više za surfanje u EXTRA total tarifama
· Bezbrižni pozivi: Nemoj brinuti koju mrežu zoveš. Pozivi prema svim mrežama su uključeni u mjesečnu naknadu
· Bezbrižna nadogradnja: promijeni svoj paket kad god poželiš jer se uvijek možeš vratiti na tarifu na kojoj si potpisao ugovor (Fleksibilna migracijska pravila)
· Štednja: Uštedi 600 kn (tijekom trajanja tvog ugovora) koristeći naše nove tarife EXTRA priča (25 kn mj smanjenje u odnosu na tarife EXTRA mix )
· Bezbrižno korištenje tarifa: obavijestit ćemo vas prije nego što iskoristite usluge koje su vam uključene u tarifu( SMS, pozivi, internet) Također, obavijestit ćemo vas kad ih potrošite
sve ja to znam, ali broj cu vjerovatno ugasit i ne da mi se... uostalom, na i150 imam 1gb prometa, dok mi se u totalu nakon 500mb smanjuje brzina, a ja uvijek potrosim cijeli paket...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
U pravilu koristiš ono što si i potpisao te mogu ti eventualno ponuditi nešto novo a ti ne moraš pristati na to.
Iskreno ne znam zašto se zamarati time jer ako ti i ponude alternativu ona u svakom slučaju mora biti isplativija da bi ti i prešao...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Od dana 1. lipnja 2012. godine HT ukida sljedeće tarifne modele i pakete za privatne korisnike u pokretnoj elektroničkoj komunikacijskoj mreži HT-a: AHA!25/50/100, Jupiii, Jupiii 28/68, i300, Flex obitelj 300/500/700 te Tarifa za Obitelj 500. Uz navedeno, HT će od istog dana ukinuti i sljedeće tarifne modele i pakete za poslovne korisnike u pokretnoj elektroničkoj komunikacijskoj mreži HT-a: AHA!25/50/100 te i300.
izvor:
http://www.t-mobile.hr/pdf/cjenik-tmobile-hr.pdf
str 64.
Sutra se određene tarife gase,tj.vise nece biti dostupne za aktivaciju dok ce oni korisnici koji su trenutno na njima normalno nastaviti koristenje dok ih ne deaktiviraju.Nakon deaktivacije naravno nije moguc ponovni povratak,ali isto tako pojedine tarife se potpuno gase,tj.dolazi do prisilne migracije.
Sutra dolaze nove tarife kao odgovor na revoluciju.
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Zadnji uredio unique2105 : 31-05-2012 u 12:57
Bookmarks