toliko texta, a fali najbitniji podatak, koliko ti traje baterija?
btw. zamjenske baterije nisu ni sjena originalu, probaj nabaviti originalnu
POzz, ev ovako dobio sam nokiu n95 obicnu i sve normalno radi al baterija se nenormalno trosi.
Hajd ok ja kupim drugu bateriju na pijaci i ubacim i isti slucaj jos manje cak drzi ni dan nemoze izdrzat.
Odnesem u servis i kazu mi da je d baterije nije kao bajgi orginal hajd ja opet kupim bateriju i isti slucaj nista neznaju ni i oni u cemu je stvar, i u drugom servisu mi govore da je do baterije al nemogu non stop kupovat bateriju kad do nje nije.
Uradio sam HARD RESET, formatirao karticu i nista
sve postavio na pola ekran,gsm samo ukljucio, iskljucio wlan,navigacija nista,GPS nista iskljucen, mislio sam da je do nekih apliakcija ali sve su apčikacije pogasene sto i provjerim.
Imam 3 baterije a nijedna ne valja,
Neznam sta vise da radim ako je ko imao slican problem molim ga neka mi pomogne bicu mu do groba zahvalan.
Hvala unaprijed![]()
toliko texta, a fali najbitniji podatak, koliko ti traje baterija?
btw. zamjenske baterije nisu ni sjena originalu, probaj nabaviti originalnu
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Probaj malo koristiti bez memorijske kartice(može biti do nje) ako ne pomaže probaj ubaciti zadnju verziju softvera ako ni to ne pomogne . . . . . . . . Imao sam takav problem sa samsungom G810(hard reset,rad bez kartice ali ništa) pomoglo je ponovno ubacivanje softvera.
Druze neces vjerovat skino sam oklop instaliro sam program energyprofiler i potrosnja mi je bila nekih 0.50 prije toga
SInoc ga ostavio preko noci nije se ugasio potrosanj 0.10 i baterija vise od 24h izdrzala.
CIm stavim okplop odma se počne povečćavat potrosnja baterija neznam do čega je.
Sad mi je to problem.
Nači bez oklopa savrseno radi a sa oklop nikako a inače oklop je novi orginal kupljen.
Posto nece da postavi novi post tamo da ovde barem napisem ja sam sad kupio tu nokiu od ovog amera i i sad nenormalno trosi baterije svi kazu da je pred kraju mobitel al ne vjerujem u to i bil mi neko mogo pomoc sta da uradim oko toga i jos nesto kada udjem u upravljanje programa pa prebacim na memorisku karticu nemogu otvorit foldere sto su na memoriskoj pise mi otvaranje nije moguce ! Ta vrsta dadoteke nije podrzana pa moze li mi neko rec treba li nesto snimit il sta ?:/
Stvarno me to toliko brzo trosenje cudi, ja sam kupio sa e-bay 2 baterije(obicne kineske) i externi punjac za nekih 7$ i drzi sasvim normalno. Bas koristim mnogo telefon na pozive i zabavu i opet mi traje od jutra do kasne veceri...
Pokusaj sa aplikacijom Light Ctrl sa njom mozes mnogo ustediti bateriju i da, iskljuci rotaciju display-a... i naravno bez 3G.
BESPLATAN DOWNLOAD E-KNJIGA - SVAKODNEVNI UPDATE NOVOG SADRŽAJA, Knjige su na ex yu jezicima ;)
Neka od bočnih tipki je u kontaktu. Rastavi i pogledaj...
Bookmarks