da,i ja čitam večernji!
![]()
AKO JE suditi prema velikoj gledanosti nedavno završenog RTL-ovog reality showa, Hrvatsku očekuje pravi boom takvih emisija, a ako je vjerovati najavama producentske kuće AVA, na Mljetu bi sljedeće godine trebala biti snimljen prvi hrvatski Survivor.
Hrvatski su gledatelji američku verziju showa Survivora već imali priliku pratiti na Novoj TV. Radi se o showu u kojem su natjecatelji podijeljeni u više "plemena", te izolirani u divljini pokušavaju izvršavati zadane im zadatke, čime stječu zaštitu u jednom krugu ispadanja iz showa.
Pobjednik Survivora je samo jedan natjecatelj, koji dobija veliku novčanu nagradu (u američkoj verziji showa iznosila je milijun dolara).
"Večernji" piše kako iz producentske kuće Ava, koja je nedavno za HTV snimila sapunicu "Vila Maria", najavljuju realizaciju prvog hrvatskog Survivora sljedećeg ljeta, koji bi vjerojatno trebao biti snimljen na Mljetu, jednom od najljepših hrvatskih otoka.
Producent "Ave" Želimir Sablić kazao je kako se nada da će Survivor biti jednako gledan i Big Brother.
To je bajica ceko!!!
index.hr
da,i ja čitam večernji!
ma koj mljet coece...ma strasno....
na velebit s njima![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Lavove im bacit da bude zanimljivo.![]()
zarezat im pete i pustit vukove na njihIzvorno postao target
![]()
E to... bez toga nije fora... da vidimo kako će se onda snaći.Izvorno postao niten
![]()
e bit će i big brothera samo što će se zvati
BB battle,a borit će se bogati stanari protiv siromašnih
Kad sam prvi put vidio Survivor, mislio sam da će bit mrak i zanimljivo.
Al' hebeš ti preživljavanje na "pustom otoku" kad ti daju lonce, tave, vilice, noževe, udice, šatorska krila itd. Pa nije to preživljavanje, bate, to je godišnji odmor!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
tako je, to se čak i plaća kao robinzonski turizam...Izvorno postao BlueDevil
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Vi ne kužite, njihov brod se potopio, a oni su uspjeli spasiti dio stvari![]()
Dio stvari? Hebate, spasili su više stvari nego što sam ja u svojih (skoro) 30 godina uspio kupiti...
Ma trube, svi od reda... Luk i voda![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ili im recimo, odsjec noge, pa da vidimo kako ce ondaIzvorno postao niten
![]()
![]()
i stavit ih na role!Izvorno postao BranX
![]()
đizs ljudi pa koja ste vi djeca, ovak glupih fora se dugo nisam naslušao....
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
To ti je kada ne slušaš što pričaš![]()
ma naše zlato pametno doktorsko
buć buć buć![]()
ha ha ha i ha
![]()
@wb-sori,neću više!zbanaj me!
Izvorno postao niten
![]()
![]()
![]()
![]()
evo odmah, aj bok...Izvorno postao niten
![]()
još nisi! daj ajde! svima dobar provod želim! ševili!Izvorno postao whiteboy
check! check!Izvorno postao niten
![]()
![]()
u HR se preživljava svaki dan
check! check!![]()
Bookmarks