Betamax ima 20 providera i ima app: "mobilevoip" koji vrijedi za sve providere... Cini mi se da su najisplativiji nonoh i 12voip!
Tu je naravno i Skype koji je skuplji!
jel koristi tko voip na iphoneu 4?
kako? koja app? provider?
čitam po netu razno,nisam siguran kako to ide sa iphone_om.. a trebali bi u firmi..(
puno poziva u inozemstvo)
Betamax ima 20 providera i ima app: "mobilevoip" koji vrijedi za sve providere... Cini mi se da su najisplativiji nonoh i 12voip!
Tu je naravno i Skype koji je skuplji!
pa, gle, preporučam ti Viber. Jednostavan za korištenje, i besplatan.
One day, sky went blue...
Vjerojatno treba zvati fiksne telefone
...Nonoh koristim dosta dugo i jako sam zadovoljan njime - preporuka....
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da,zovemo fixne brojeve i razne mobitele..ne možeš poslovnom subjektu reći :čuj kupi smartphone da te mogu nazvat..
a app za iphone preko koje koristite voip? jel besplatna app ili? te info me zanimaju..
...aplikacija je besplatna ali moraš uplatit na račun min 10€ da bi mogao razgovarati, s time da nakon uplate imaš 4mj. besplatnih poziva prema nekim državama, ali više o tome na stranicama voip providera za kojeg se odlučiš...
aha.. to me mucilo,posto se bez jailbreka tesko moze,a iphonei nam tek dolaze,bit ce valjda odmah na ios5.1 ,koji se neda jailbrejkat.. a placanje neke voip app ne dolazi u obzir..
pogledat cu tvoj nonoh.. reci ima nesto na sto moram obratiti paznju?
inace zovemo u njemacku,mobitele radnika tamo.. za tu zemlju nas najvise interesira to..
E pa onda nonoh uzmes, platis 10€ kojih mozes trositi i dobijes 120 dana besplatno prema fiksnim za vecinu zapadnih zemalja, a ostale cijene su stvarno niske. Aplikacija je mobilevoip , besplatna, samo se logiras i zoves svabe koliko te volja!
eh,sad vec znam nesto vise.. mislio sam nek se app placa(kao vecina na iphoneu) onda me i ne zanima to sve..uzmem android i sibaj..
al ovako bi i iphone bio zanimljiv.. radi dobro to i na mobile netu ? na wifi sigurno radi ok sve..
Niti jedan voip u Hrvatskoj ne radi na mobile netu!
ha? sigurno????
Koristim kombinaciju programa Fring i na njemu sam podesio SIP za Low Rate Voip i sve radi odlicno.Stovise samo njega upotrebljavam kada sam van Hrvatske ili kada pozivam van Hrvatske.Stavis 10€ i ne mogu potrositi skoro godinu dana tih 10 €.Zadnji put sam ga koristio kada sam bio u Tunisu, cijela gurpa je koristila 8 dana moj mob za komunikaciju sa RH i potrosio sam cca 3 eura.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
U Tunisu preko wi fi od hotela, iz RH uz pomoc mobilnog interneta.Racunaj da ce dobro radiit samo gdje imas 3gej signala,na EDGE ili GPRS nece raditi kako treba.Isto tako ako se spajas preko SIP-a dodje te malo skuplje, ali to je stvarno zanemariva cifra.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks