Nećeš ništa dobiti promjenom ROM-a. Radije probaj neku drugu metodu.
PS i ubuduće nemoj otvarati istu temu/post na različitim mjestima.
pozz ljudi
e ovako , znaci uzeo sam s2 i ok root napravio proslo sve ok , rom jos nisma prmjenio , ali sam na postojeci od t coma instalirao root unlock s2 i vriso je pretragu ali kod nije pronadjen , sad me zanima , dali moram promjeniti rom da bi ga mogao otkljucat ili ???
nisma promjenio rom , ostavio sam jos uvjek onaj od t mobile , skinio i instaliro app galaxy s2 sim unlock i ona izvrti svih onih 5 podrucja dodje do 100% i izbaci poruku kao kod nije pronađen![]()
što da radim , kako da ga otkljućam ??
unapred hvala i LP
Zadnji uredio Inovator : 05-03-2012 u 23:07
Nećeš ništa dobiti promjenom ROM-a. Radije probaj neku drugu metodu.
PS i ubuduće nemoj otvarati istu temu/post na različitim mjestima.
gle , znaci rooto sam ga , promjenio rom , i sad sam citao da je na xda korisnik t mobile naseg se zahvaljivao , dalke da muje ta aplikacija otkljucala telefon , jel ima koja metoda da mi ti preporučuješ ???
hv unapred
Prvi savjet, probaj koristiti hrvatski književni jezik i gramatički točne rečenice jer ovo za shvatit što si radio treba čitat deset puta.
Dalje, ta aplikacija ne radi na svim S2 kao što piše u samom opisu i ako ne radi autor upućuje na Galaxy_S Unlock no kako kaže metoda je nešto opasnija po mob pa se dobro upoznaj s njom.
A ako želiš biti siguran, odnesi mob lokalnom serviseru/unlocker nek ti otključa i gotovo.
Bookmarks