u Intelkomu htc Evo 3D po specijalnoj cijeni - mpc 2499 kn
Možda netko baš sad treba EVO 3D , popust više od 50 %![]()
u Intelkomu htc Evo 3D po specijalnoj cijeni - mpc 2499 kn
Možda netko baš sad treba EVO 3D , popust više od 50 %![]()
jel zna netko jel ih jos mozda ima?
akcija je i u intersparu ovaj tjedan ali ih vise nema :/ zapravo, ovaj u retkovcu ih nije niti dobioa u garden mallu su ih dobili 8 komada, i sve ih je kupio isti lik :/
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ja kupio u king krosu u H.Norman 27.2. Isto cekao 15 dana narudzbu.Probaj tam a imas interspar u Citi i Arena centrima.Telefon je solidan,malo tezi,kao Sensation samo ne tako zaobljen i tanak.3D nista posebno,ja sam ga dobio sa micro sd 8gb class 6(samsung).Najveca prednost je sto se moze bez kamata uzeti na do24 rate(H.Norman) kao potrosaci kredit u Hipo banci(ne treba biti klijent) i to sve bez kamata.Garancija mu se moze produziti unutar prvog mj.na 4 ili cak 6 godina(na 4 je 300kn)
idemo danas u intelkom, decko je rezervirao mob..
znam kakav je, frend ga ima...
ja bih sensation ali ga u zagrebu u tmobileu vise nema ;(
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
meni je Evo izgledom bolji od Sensationa a ima ukupno 3 kamere...a i jacu bateriju i vise rama...a i više grama...
ali ja nemam 2500kn da skesiram, a u ponudi u tmobileu ga nemaju :/
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks