Jesi li nazvao Vip/T-com pa ih pitao?
Moja preporuka ti je da koristis neki Java e-mail manager
dakle problem je sljedeci... nemogu se spojit na pop3 server za skidanje mailova... GPRS ukljucen i funkcionira pri gledanju wap stranica i sl., no prilikom spajanja na pop3 - javlja grešku "niste pretplaceni na GPRS"
eto... nadam se da cu dobit koji pametan i koristan odgovor...
tnx!
S.
Seeeyaaaaaaaaaa
Jesi li nazvao Vip/T-com pa ih pitao?
Moja preporuka ti je da koristis neki Java e-mail manager
hm... imao sam jednom prilikom neki program koji je trajao mjesec dana i istekla licenca... imas kakav prijedlog ili sl?Izvorno postao Cykke
Seeeyaaaaaaaaaa
@sinisha
Ne znam zaista, jer dugo nisam koristio javu za aplikacije tog tipa... Potrazi malo po google, naletit ces na nesto dobro
...ista stvar kod frenda na 3220 (T-mobile)...probao sam sve,ali neće...neću da zovem službu za korisnike jer znam da neću ništa postić...Izvorno postao Sinisha
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Imao i ja probleme)) i to ISTIH pa lipo 0981550 i polako u 35 "ugodnih" minuta natjerao tipa da mi (nakon 7 prespajanja) "postela" GPRS. Jedino sto jos uvijek "nemrem" je attachat fileove, ali mislim da ta opcija ni ne postoji. Sta se tice java app za citanje maila; zasto kad imas ovu koja RADI i jednostavna je?
je je..... i ja sam ih prije par dana zvaoPrvo sam razgovarao sa tipom, 10 min mu objašnjavao kaj se dešava... i onda je reko ajmo napravit nove postavke.. i da izadjem skroz van.. i bas to sam i napravio.. izasao skroz van i slucajno mu prekinuo
![]()
![]()
![]()
I onda zovi ponovo... javi se neka ženska pa 20min njoj objašnjavaj.... za popizdit..... no u sljedecih 20 min je rekla kaj kak tocno postavit i sad napokon sve radi
![]()
Seeeyaaaaaaaaaa
Bookmarks