Tablet Archos ARNOVA 7c G2 G3
Tablet koji za svoju cijenu nudi iznimno mnogo, od integriranog GPS-a (A-GPS) do 3D akceleracije (Adreno 200 - u rangu s Samsung Galaxy Tab-om, podržava 3D tj. OpenGL 2.0) pa do komunikacijskih sposobnosti (Bluetooth, Wi-fi i Radio).
Podržava prijenos podataka putem 3G mreže! U isti se može staviti SIM kartica bilo kojega operatera! Telefoniranje je blokirano !
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
KAPACITET MEMORIJE:
• 4 GB Micro SD card (UKLJUČENA U PAKETU)
Proširivo do 16GB (SDHC Kartica )
OPERATIVNI SUSTAV:
• ANDROID™ 2.3 “Gingerbread”
GLAVNI PROCESOR:
• Qualcomm MSM7627 (800Mhz)
GRAFIČKI PROCESOR:
• Adreno 200 (OpenGL 2.0)
KARAKTERISTIKE ZASLONA:
• 7” capacitive screen
• Rezolucija zaslona : 800 x 480
• Multi-touch
PODRŽAVA FORMATE VIDEA:
• MP4, 3gp, 3g2 (Capable of *720p HD video playback)
* uključuje *.flv i *.avi videozapise (Youtube i filmovi)
PODRŽAVA AUDIO ZAPISE:
• MP3
* podržava i mnoge druge uz instaliran RealPlayer
GPS
• Built-in GPS ( +A-GPS)
PREGLEDNIK SLIKA:
• JPEG, BMP, PNG
SUČELJA ZA POHRANU PODATAKA I SPAJANJE NA RAČUNALO:
• Micro USB slave 2.0: Mass Storage Class (MSC)
• Micro SD slot (SDHC compatible)
KOMUNIKACIJSKI PROTOKOLI:
• WiFi (802.11 b/g)
• Bluetooth
DODATNE STAVKE:
• Prednja kamera za videokomunikaciju i slikanje
• Ugrađeni zvučnici
• Mikrofon
• Akcelerometer (orijentacijski senzor s kompasom)
NAPAJANJE:
• Internal: Lithium Polymer battery
• USB Power adapter/charger
DIMENZIJE I TEŽINA:
• 195 mm x 118 mm x 14.1 mm – 490 g
KOMPATIBILAN S OPERATIVNIM SUSTAVIMA:
• Microsoft® Windows® XP, Vista, 7 or higher, Mac OS or Linux in mass storage mode
SUČELJE ZA SPAJANJE NA RAČUNALO:
• USB 2.0 interface
To su osnovne karakteristike i opis uređaja . Prije sam imao drugi uređaj bijele boje koji
mi nije odgovarao samo radi toga , iako je bio možda i kvalitetniji , ali htio sam promjenit.
Sve u svemu uređaj je poprilično dobar , osjetljiv sve tako lijepo klizi po ekranu , gotovo
da nemam nikavog prigovora ...
Uvjek postoji Ali !?
Znam da kad kupijem Android da ću imat problema , jer sam System Android (OS) i nije baš
neki "završen do kraja" , uvjek treba na njemu radit , dorađivat ili kako to zovu "Rotat" ,
"Custom Firmware" .
Čovjek kupi prekrasan telefon Samsung S3 , stavi ga na stol u kafiću i odmah sa susjednog
stola prijatelji pitaju "ej jesi ga Rotao" sad i ja vidim zašto ..
Pokušao sam uređaj spojiti na računalo , lijepo piše da je kompatibilan sa svim Windowsima
Moj kompjuter ga prepoznaje , ali ga ne vidi , i sad su počeli problemi i "Goglanje" do besvjesti .
Onda sam naletio na hrpu ovakvih za "seljaka" nerazumljivih izraza:
"You will need a computer and a working ADB connection to the custom firmware
images as the Arnova 7cG2 does not ship with a accessible recovery."
Kakva je to ADB konekcija i kako to namjestit na računalo neznam . Radi toga sam i odustao
prije nekoliko mjeseci i kupio WP7 telefon iako i on ima svoj "glupavi" Market i Zumo konekciju.
Nisam to ništa trebao radit , ali nedostaje mi onaj Android Market odnosno Google Play
kako se sada zove , da bih mogao ubaciti nekakv programčić , za čitanje e Knjiga , ma što želio
instalirat traži taj program , a ovaj ga tablet nema , nije došao s njim kao što to imaju neki drugi
uređaji.
Postoji li netko ko' to može jednostavno objasnit , bez hrpe nerazumljivih izraza , kao
napraviti odnosno nadograditi "Rotat" ovaj uređaj . Našao sam Ovdje izgleda baš za to
ali jednostavno neznam kako dalje , kad se ni na računalo nemogu spojit preko USB konekcije.
Trebam Pomoć ili da se zauvjek odreknem Android uređaja o čemu sam i razmišljao ,
ali mi "vrag" neda mira i ja ga opet kupujem ...
Šta sada !?HELP !

HELP !
Odgovori uz citat
Bookmarks