ako ja npr imam palm, jel mogu preko bt donglea se spojit na komp i onda na net? znaci ja sam unutar 10m od kompa i kad ocu, samo se spojim prek carneta i surfam. (bez sa idem do kompa)
ako ja npr imam palm, jel mogu preko bt donglea se spojit na komp i onda na net? znaci ja sam unutar 10m od kompa i kad ocu, samo se spojim prek carneta i surfam. (bez sa idem do kompa)
...mislim da može samo ti trebaju podaci za konekciju BT-a...
(moram provjeriti pošto se s ovim još nisam borio - u pravilu nisam se probao spajati na net u blizini kompa)
znam da se moze, ali me samo zanima dali ima veze ako je npr veza dial up, pa dali ti mozes sa palma pozvati vezu, ili mozes samo kada je vec spojen.
...pošto ti komp u ovom slučaju služi kao modem treba već biti spojen (Palm ne može "natjerati" komp da se spoji)...
Tko zna možda se napokon netko u Palmone sjeti napraviti nešto pametno sa konekcijama pa i ovo proradi...
Znam da putem Wifi-a sve šljaka normalno sa spajanjem ali za BT je sa Palmom malo čupavo (možda zato što sam koristio SD karticu za proširenje i BT pa...).
Bookmarks