Možda ovaj "hard" reset, ako ne pomogne onda ipak reinstalacija softvera koju možeš i preko Nokia software updatera napraviti.
Pozdrav svima
Kao što rekoh u imenu teme treba mi pomoć oko flashiranja/reinstaliranja firmware-a spomenutog mobitela...ako može link na neki tutorial ili nešto slično.
Prilično sam siguran da je riječ o Skulls trojanu...
http://www.f-secure.com/v-descs/skulls.shtml
Znači nemogu ni ući u meni... na početku se javi poruka "Error in the selected standby there" ili "Not enough memory".
ako neko ima iskustva sa micanjem ovog virusa bez reinstaliranja firmware-a molio bi da mi pomogne
Unaprijed hvala
Možda ovaj "hard" reset, ako ne pomogne onda ipak reinstalacija softvera koju možeš i preko Nokia software updatera napraviti.
probao sam i hard reset i soft reset i nista ne pomaze...
hm neznam bas hocu li moci preko software updater-a jer mobitel ne reagira kad ga pristekam na komp, apsolutno nista se ne dogodi osim ako je izgasen onda ga očita :/
nemaš taj virus u telefonu, taj se virus izvršavao na starijim symbianima
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
nisam siguran sta je ali telefon uopce ne reagira
ako imate neki savjet slusam![]()
ako je sw problem formatiranje bi trebalo riješiti problem
ne kužim ovo:ništa se ne dogodi ili se formatiranje/resetiranje normalno izvrši a mob i dalje ne funkcionira? probao si bez memorijske kartice?probao sam i hard reset i soft reset i nista ne pomaze...
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
znaci probao sam oba reseta (sa karticom i bez) koja se izvrse bez problema ali telefon i dalje ne funkcionira...
evo na moje čuđenje nakon flashanja! mobitel i dalje ne funkcionira...probao sam sigurno 10 razlicitih firmware-a i uvijek isti problem -.-
nije mi jasno sta su ovi na servisu napravili ali kad se vratio sa servisa radio je 10-ak dana i onda se odjednom resetirao i opet isti problem (sumnjam na cabire sto virus ostavi)
Flashao sam preko phoenixa ako ima ikakve veze i sa karticom i bez :/
Bookmarks