imao sam rainlendar prije g dana, ok je ima i dosta skinova za njega al nikak se nisam mogal naviknut na kalendar na desktopu![]()
...pa ovo je naziv programa koji vam na vašem displaju (mislim na komp) prikazuje kalendar (cijeli mjesec) i dosta je koristan...
Program je free i možete ga naći ovdje ...
Naravno za korisnike Outlook-a postoji još i dodatni plus to što vam isti prikazuje vaše zadatke i ine stvari...
i kao mali dodatak dajem vam skin sa 'rvackim mjesecima (ako to tko koristi)...
imao sam rainlendar prije g dana, ok je ima i dosta skinova za njega al nikak se nisam mogal naviknut na kalendar na desktopu![]()
ja sam ga koristio neko vrijeme davno, program je totalno jadan nema cak ni opciju da starta swindowsima... a o nedostatku opcija da i ne govorimo nema ni alarm....
ima hrpa slicnih, boljih programa...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
A kaj će ti opcija da uključiš dizanje s windowsima? Pa samo staviš shortcut na program koji želiš pokrenuti u Start -> Programs -> Startup
to sam nabrojao ovako izmedju ostalog...
a sta ce vam kalendar sa toliko malo opcija, pa onda moze posluzit i windowsov date and time
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja ga više ne koristim, ali ne vidim koje opcije ti nedostaju? Ukoliko imaš neki business phone ili možda PDA ne misliš valjda organizer voditi u nekoj drugoj aplikaciji osim outlook-a? A kao što je dmi i napisao rainlander čupa stvari iz outlook-a...
...pa kad se uzme da je to ver. 0.20 iliti super rana beta - odličan je...
Memorijski zahtjevi su mu nikakvi - više ne moram "blejati" u zidni kad hoću nešto pogledati...
(tko zna možda s vremenom i meni dojadi pa se prebacim na nešto novo...)
...sad sam ga i ja stavio i mogu reći da je super stvar...bar meni...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks