Blackberry desktop manager
Bold 9000 OS svi rade ali poželjno je odabrati ovaj sa svim jezicima
meni treba baterija za bold 9000 ako netko zna gdje kupiti neka javi, neda mi se čekati da dođe s ebay treba mi odmah
Molim Vas za pomoc. Imam mobilni telefon Blackberry 9000 bold, nedavno mi se desilo da je ekran pobeleo, znaci na ekranu nema nikakvih ikona. Pokusao sam da putem neta nadjem Desktop menager i nasao sam na nekim sajtovima ali jednostavno kad ga instaliram nema promene. Molim Vas ako ima neko taj program da mi posalje ili uputi gde bi to mogao naci... Hvala unapred...
Blackberry desktop manager
Bold 9000 OS svi rade ali poželjno je odabrati ovaj sa svim jezicima
meni treba baterija za bold 9000 ako netko zna gdje kupiti neka javi, neda mi se čekati da dođe s ebay treba mi odmah
na njuskalu imas bateriju-samo nemoj pocinjat da je skuplja neg na ebay------to je normalno al 50 do 70kn ja mislim da nije puno
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
ma nije to puno ali s niti jednim od ovih koji imaju se nisam uspio dogovorit.
prvi je na drugom kraju grada, drugi se ne javlja gospodin, treći ima nekih ozbiljnih problema pa mu sad nije zgodno prodavat baterije za mobitele
Bold 9000 OS
eto našao sam i to pa ako netko treba
ja ovog 9000 ne mogu pokrenut, komp ga prepoznaje ali ne želi se punit preko punjača, ima samo onu ikonu za punjenje i tu stoji, a prije toga mi je blinkala crvena ledica, ne odustajem da ga pokrenem dok se ne zbrika do kraja![]()
slika
sve što dobijem je taj error i tako unazad par sati, kad ga spojim na DM isto izbaci neki error i zašteka kad stavim da mi update uređaj...
danas ću uzeti novu bateriju pa ću probati s njom
probao sam svašta, s DM verzijom 4.6 pa ovaj najnoviji sve isto
probaj izvadit memorijsku karticu van
mozda ti ona nesto meni brlja
tako je meni 8100 pearl brljao jer sam ga jednom istekao bez safety remove hardwer i nije bilo sanse da ga ukljucim
izvadio karticu i vidi vraga sve normalno koristio
formatirao karticu u kompu i nastavio normalno koristiti
probaj mozda pomogne
ili daj bold-a nekom da se igra s njim a ti prijedji na bold 9780 ili 9900 hehe
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
evo ipak sam ga uspio složiti preko JL cmder-a , i na kraju baterija se pokazala ispravnom, čak je i dobro ispalo da nisam uspio dogovoriti deal za bateriju
wipeao sam ga, i ubacio novi os i radi bez problema sada
pošto se razumijem u te stvari to sam radio kao uslugu jednoj osobi >![]()
Zadnji uredio user911 : 17-01-2012 u 01:17
Bookmarks