Sve nagradne igre kod nas gdje moras poslat SMS imaju istu ili slicnu cijenu SMSa od 2.40kn.
Jest da je cijena visoka, al to je standardna cijena valjda![]()
Ponukan sadašnjom "nagradnom igrom" t-mobilea vezano uz dodjelu 6 iphonea ne mogu a ne komentirati bar malo ovo...
Ja osobno ne velim da je ovo ikakva nagradna igra. Gledano zapravo jest neka vrsta igre ali primarno je naravno opet kako se NAKUPIT para od već ionako vjernih pretplatnika i simpa članova...i drugih valjda!
Kakva nagradna igra?? Vele šalji sms koji košta 2.40 kn a možeš ih poslati i više jer ti veća šansa? Znaći već tu definirano slabo od tog jednog...šalji jošIliti onaj ko ima 100 kn na bacanje pošalje ih 41 a drugi odvajaju za kruh i mlijeko!
Zašto već ako se MORA plati sms nebi koštao kao sms?
Ovo sljedeće mi najjače - vele svrha nagradne igre:
članak 2
Svrha organiziranja nagradne igre jest promidžba pametnih telefona u javnoj pokretnoj komunikacijskoj mreži Priređivača kao i poticanje korištenja podatkovnih usluga
---------------
E pa ja to baš ne vidim tako! Kakva promidžba ljudi? Ispada da nitko nije čuo za to...onaj ko i igra igru već dobro to sve koristi!
Ja ovdje vidim samo osobni interes njihov. Promidžbe se rade da privučeš ljude na kupnju smartphonea i korištenja podatkovnih tarifa, zato se i dijeli akcija da se ljude zainteresira. Ovdje je sve samo jedna računica.
Nek sms pošalje garant 100000 ljudi (a vjerujem i više znajući status iphonea u Nas na što ciljaju...ne brini, nisu neki HTC ili nešto dali)...dakle skupi se do 250000 kn.
Ukupna vrijednost nagrade 28000 kn znaći oni dobili i za još manje!
Đe odoše ta razlika?
Nisam pročitao nešto humanitarno da jest...možda negdje i piše!
Meni se sve čini da su korisnici sada subvencionirali xperia ray po 8 kn
Po meni ovo nije primarno nagradna igra! Možda griješim ljudi...neznam, ispravite me!
Čisto moje mišljenje.
Sinoć sam npr. dobio mail od njemačkog operatera blau.de. Oni su isto organizirali nagradnu igru za Uskrs. Dijele se 3 HTC: One X, One S, One V.
Sve što treba jest na njihov mail poslat ime i prezime, adresu i broj telefona i to je to! Bez nekih duplanja mail-ova i tih fora. I ne košta ništa, jel?
Po meni to jest fer nagradna igra za korisnike!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Sve nagradne igre kod nas gdje moras poslat SMS imaju istu ili slicnu cijenu SMSa od 2.40kn.
Jest da je cijena visoka, al to je standardna cijena valjda![]()
Ne kažem ja ništa sad, cijene naravno da koriste da zarade...fura se taj sms. Al zašto ne stave e-mail ljudima jer to svi imaju pa tako pošalji... Znaći ono što velim gore, primarno nije nagradna igra nego zarada![]()
A naravno da je loše @lukarak... jer nek ne prodaju fore onda pod fol nagradna igra jer se kao o nama korisnicima brinu pa ajd da iz svog džepa poklone par iphonea za promiđbu t-mobile mreže, dostupnosti signala, neta, usluga...itd. i narod sretan....woooow, iphone - cooool.
Po meni nagradna igra bi baš trebala biti čisto financirana od strane ko ju izvodi dakle kao što sam i ja igrao na njemačkoj mreži putem e-maila u današnje vrijeme kad svi imaju.
A ne po šemi "ko više sms-a njegov iphone"
To me podsjeća na ono "skupimo za siromašnu djecu" pa više od pola sebi u džep. Ja ovo ne podržavam pa ni ne igram.
Bookmarks