I LG je prešao na WM? Konkurencija postaje sve veća.
Specifikacije nisu loše, a nije ni ružan. Jedva čekam da stignu malo točniji podaci.
LG Monaco aka LG Pico, što reći nego da je obznanjen prvi službeno/neslužbeno WM uređaj koji će po svemu sudeći biti pogonjen na WM sedmici. Odnosno po nekima stoji da će vrtiti WM 6.5. Isto tako neki izvori navode da bi se LG Monaco mogao pojaviti kao WM6.5 u Rujnu dok neki izvori navode 2010. godinu.
Onako ukratko o uređaju, mada je to još sve jedan ? sa nekim uvodnim specifikacijama:
Quad band GSM and tri-band HSDPA connectivity,
5MP camera with autofocus,
3.2 inch touchscreen display with 480 x 800 pixels,
qwerty keyboard,
CPU 1000MHZ-a,
OS Windows Mobile 7,
GPS, WiFi, Bluetooth.
više...
![]()
HC4L
I LG je prešao na WM? Konkurencija postaje sve veća.
Specifikacije nisu loše, a nije ni ružan. Jedva čekam da stignu malo točniji podaci.
Telefon mi se sviđa....
Ali, ako bi WM 7 izašao za ~ godinu dana, onda taj mobitel i ne bude nešto posebno...
Ajde da se i LG uozbiljio malo, ovi do sada mobiteli mi se nisu baš nešto činili..
btw, 1GHz??
meni stvarno nije jasno zbog cega proizvodaci u zadnje vrijeme najavljuju modele 6 mjeseci i vise unaprijed. jer ako se nadaju ce tako stvoriti neki hype, nisu bas upravu.
ovo mi se cini kao odlican mobiteli vidjet cemo kako ce 1GHz i 1500 mAh ici skupa![]()
Windows 7 goes mobile. Kao i PC, i na mobu ce trebati dobar hardware da to moze podnijeti.
Ovo je već nešto
Odlične su specifikacije, izgled klasično LG šminkerski.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Hmm ... pod Display Type piše : color transflective TFT , 262144 scales
Da li to znači da je WM7 probio ono ograničenje od 65k ili je to greška?
Bookmarks