Do 1000kn ovako nešto?
Philips 236V3LSB/00
Philips 221EL2SB
Podrav!
Evo, pošto mi je dosadilo da mi stri Samsung crt zauzima gotovo cijeli stolič, odlučio sam se kupiti novi LCD!
Budjet je 1000 kn. Eh, sad naravno, ja bih želio da je monitor što veči ali iskreno neznam šta valja šta ne, pa ako može koji savjet?
Malo sam čačkao po threadu ali nisam našo sličnu temu, ako ima, izvinjavam se, pa makar da se premjesti u odgovarajučem threadu.
Hvala
Zadnji uredio Smuchac : 20-12-2011 u 23:04 Razlog: skinut uskličnik :D
nema vece face od Isusa
Do 1000kn ovako nešto?
Philips 236V3LSB/00
Philips 221EL2SB
Za te novce neces dobiti IPS matricu tako da ti je svjedno kojeg ces kupiti.Uzmi sto veci i sa LED osvjetljnjem.Ako kupujes u Puli nema bas neki izbor,moj savjet je Tehonline.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ima Links na Verudi i Chipoteku u centru. Mislim da je to sve što se tiče ovih većih igrača.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
http://www.infospot.hr/Pretraga-artikala_4072045.html
Ovo mi je preporučio jedan lik sa drugog foruma... Cijena je veča od one spomenute za 200kn što nije i neki preveliki problem!
Kakvi su to AOC monitori, valjaju šta?
nema vece face od Isusa
Link ti ne valja.
AOC mi se ne čini previše zvučno ime iako sam ih viđao dosad na nekoliko mijesta kod frendova i još rade...
Ja bih pucao na Samsung,LG,Philips,a npr. Neovo,Lenovo ni u snu itd...
da vidio sam da je krepo link... A evo čovjek preporučio AOC zbog IPS matrice i cijene...
A šta, koji Samsung ili LG konkretno, recimo da je LED...? A drugi poznanik kaže da ne preporuča Philipsa jer navodno se pogon ugasio... Ali sve jedno, kakvi su gore navedeni modeli?
nema vece face od Isusa
Nisu losu AOC, zapravo led/lcd panele rade mozda dvoje tvrtke u svijetu a drugi ih otkupljuju od njih i stavljaju svoju elektroniku ( koja opet nije njihova nego kupljenja).Vise nema razlike izmedju prodavaca vec samo u matricma IPS il TN, a sve ostalo je marketing i placanje imena.Kao sto sam ti rekao,uzmi najveceg sa najduzom garancijom i neberi brigu.U slucaju da ovaj AOC ti odgovara dijagnalom uzimaj njega zbog IPS matrice i najboljeg odnosa ulozeno dobiveno ( svakako mora imati garanciju barem 2 godine ili vise ).
AOC je na žalost nedostupan...
Tako da mislim da ču neki philips uzeti tu u linksu...
Monitor 23'' LED PHILIPS 236V3LAB, 5ms, 250 cd/m2, 10.000.000:1, D-SUB, DVI, zvučnici, crni
Sad neznam koja je razlika između zadnje kratice ove LAB i one gore koju je Yager predložio LSB....???? Vjerovatno niš posebno
nema vece face od Isusa
Provjeri cijenu tog istog na stranicama Tehonline ako ga imaju u ponudi.Za mene u Puli broj 1 ducan za informatiku je Tehnoline, cijene su ok, a ljudi koji rade poprilicno strucni.Nije niti cudu da je AOC nedostupan jer za IPS matricu ona je cijena odlicna.Meni se cini da taj monitor nema zvucnike, mislim na LSB?
Evo sad gledao u Protisu LG sa IPS om 1301 kn, a daju samo god. dana garancije? Koji štekeri...
nema vece face od Isusa
Protis izbjegavaj jer su jako teski oko reklamacija.
Jel velika razlika ozmedju odaziva od 8ms vs 5ms?
Mislim da sam se odlučio za LG IPS236V model I odustajem od protisa, ne svidja mi se uopče njihova politika...
Za ništa ne odgovaraju, ni za transport u smislu ako se nešto slomi tokom transporta oni lijepo dižu ruke od svega, bez obzira što su jeftiniji, monitor sam odlučio kupiti u Linksu! Tehnoline nemam blage di je, a i koliko sam gledao su čak I skuplji od linksa.
Jel Tehnoline kod Chipoteke? jučer sam bio ispred i nijesam nigdje vidio natpis...
U biti je Tehnoline jeftiniji, ali pitanje da li ga imaju u Puli...
Zadnji uredio Smuchac : 26-12-2011 u 14:08 Razlog: postovi spojeni
nema vece face od Isusa
Razlika između 8 i 5 ms je golim okom gotovo pa nevidljiva, ne brini se oko toga.
Za ostala pitanja ti nažalost nemogu odgovoriti.![]()
Bookmarks