Pozdrav ekipa,
Jučer sam kupio SGS2, prešao sam na android sa iOS.. Kako sam iPhone koristio još od onog prvog modela, a ovo mi je prvi susret sa androidom..
Konkretno, zanima me koja je posljednja službena verzija softwera za SGS2. Moj je na 2.3.3. a negdje sam pročitao da je 2.3.5. zadnja za Hrvatsku za T-mobile.. Kako nemam u postavkama>about phone>software update opciju, došao sam preko nje ukucavajuci ovaj kod *#8736364# pa mi javlja da nema službenog updata za moj mobitel što mi je čudno s obzirom da sam negdje pročitao da je 2.3.5. zadnja!
http://devsrom4android.blogspot.com/...dates-via.html
Pred kraj stranice piše: "Croatia (T-Mobile) CRO - I9100BOKK1 /I9100CROKJ4 (Android 2.3.5 Gingerbread)"
Molio bih nekog tko je upuceniji vise od mene da mi pojasni to malo.. Jel to moj mobitel nesto sjeban ili je 2.3.5 samo rootana verzija,a 2.3.3. je zaista zadnja.
ROOT me jos ne zanima, s obzirom da sam presao s iTelefona na android pa mi je JOŠ uvijek zanimljivo kako mogu mijenjati ŠTO god poželim dok na iOS naravno nisam mogao NISTA promjeniti.
Svaka pohvala ide za Android, u njihovom timu nije bio jedan Steve Jobs koji je zamislio kako mobitel treba izgledat i tako ga moraš koristiti.
Podaci za moj SGS2:
PDA: I9100BOKG2
PHONE: I9100BOKG1
CSCI9100CROKF1
To me najviše muči.
Nadalje, muči me kako kad stišam tonove, on mi prebaci na vibrate a ne na mute.
I zadnje, jel se može ikako ugasiti zvuk kamere? Čuje se čak i kad je mobitel na mute (vibrate)
Kad ga spojim na mac i upalim Kies, piše mi "Your device does not support software upgrading via kies" ?????
Jel moguce da nemogu napraviti update zato što koristim Kies for Mac?
Unaprijed hvala.

Odgovori uz citat

Bookmarks