Da li netko zna kakav ok program koji bi razbio šifru od arhive u *.rar extenziji?! skinuto sa rapidsharead, a passworda nema?!
Da li netko zna kakav ok program koji bi razbio šifru od arhive u *.rar extenziji?! skinuto sa rapidsharead, a passworda nema?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
ja imam nekih programa za winzip, mislis da bi radilo ako to otvoris sa zipom? ako da daj mail
After all...
evo nesto za winrar ali nisam probao pa neznam kako radi.....
ajde ti probaj pa javi LINK
After all...
dali netko ima nesto sto bi maknulo password iz winrara?! nikak da ga otkljucam, se da kak zaobic zastita?!
You Hack me!
daj mi mail da ti ga pošaljem
A KAJ SAD TI GLEDAS�
buduci da ono ne radi...moze i meni? yogurth_kc@hotmail.com
After all...
rar password teško da ćete ikako razbit, pogotovo ako se enkripcija sastoji od malih, velikih slova i brojeva. brkoj kombinaacija s ponavljanjem je ogromna, vrijeme dekodiranja ovosi o procesoru, a to može potrajati... i na kraju sve uzaludno. dekriptiranje se jedino isplati ako je pass kratak i procesor vrlo brz.
Upravo.. ako se ne varam, svi ti crackeri su brute-force koji imaju ili nemaju veći ili manji riječnik. Ali ako je password riječ bez smisla, izmiješana od slova, brojki, velikih i malih, još pokoji specijalni znak (ukratko, strong password), to neće ići niti lako niti brzo.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ne stvarno, vrlo su male šanse ako je kako BD kaže strong pass. a to se već može smatrat ako riječ ima 10 znakova, od toga 2-3 koja nisu slova i brojevi, jedno veliko slovo, 2 broja i ostalo mala. primjer www.2baksa.net ovo ni bog dragi neće dekodirat, a ovo nije nerijetki pass, svi znamo zašto![]()
Uglavnom teško ako nemaš neki riječnik. Imao isti problem nekada:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19057
... ali pogledaj i ovo možda pomogne:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=32099
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pogledaj možda ovo pomogne....http://www.softplatz.com/software/wi...word-recovery/
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ma teško ćete to razbit,pogotovo ako je nešto komplicirano
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Obicno se za rapidshare stvari i za torrente na netu da naci password,mada nije indeksiran na stranici s koje si skidao prije,vjerojatno netko na netu linka na to pa se nekako pronadje.
znam da se da naci, ali nigdje da nadem, sve pretražio ali nigdje da nađem...
e sad dali bi se dalo rar kak otovorit i pogledat šifricu, možda blebećem gluposti, ali puno puta se tak programi daju otvorit neki. Ili da se otvori winrar pa mu se pobriše opcija traženja šifre?! dali je to ikako moguće izvest?!
You Hack me!
ne, nikako. zato i postoje enkripcije.
šteta, šteta, a nigdje nać šifru...
You Hack me!
Brute force, u postavke stavi mala, velika slova, brojeve, "/", "-", "_", ".", "," i obavezno "@" eventualno još "[", "]", te ostavi preko noći da radi (možda i dva-tri dana).
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ja mislim da je ipak bolje da potraži tu stvar na drugom mjestu, šta god to bilo da bilo..... bar se da nas može nać svašta.........
razbijanje rar šifre se obično radi brute force metodom, možeš si olakšati recimo ako znaš da se koriste samo numerički znakovi ili svi alfanumerički ili samo CAPS ili ako znaš broj karaktera. no u svakom slučaju trebaš dosta CPU snage
neznam dal je ovo već netko napisao, al ja znam način preko pasword crackera
slackware user
Evo opet mi se dogodilo ono što najviše mrzim, skinuo sam zapakiran program cca 100mb idem otvorit kad ono treb šifra za raspakiravanje pa @hack100 daj više
There are no shortcuts in evolution.
Bookmarks