Bravo za Tele2! Služba za korisnike doista im je loša, ali dobro je da pušu za vrat ovim gulikožama iz T-mobila i Vipa. A i treba. Kakav je to operator koji dva dana ostavi korisnike bez signala...
Grupacija Tele2AB danas je objavila konsolidirane poslovne rezultate za treće tromjesečje 2011 godine, a tu su i razultati za hrvatski Tele2.
Kako je navedeno u poslovnom izvješću, poslovni prihodi Tele2 Hrvatska ostvarili su 6,2 posto rasta te na kraju trećeg tromjesečja iznose 312 milijuna kuna (293 milijuna kuna). EBITDA također raste u pozitivnom trendu te sada iznosi 35 milijuna kuna (10 milijuna kuna). Rast EBITDA na godišnjoj razini iznosi 257 posto. Tele2 Hrvatska u trećem tromjesečju stekao je 45.000 novih korisnika te ovo razdoblje zaključuje sa 827.000 korisnika (737.000). Na godišnjoj razini taj rast iznosi 12 posto.
Tele2 Hrvatska ostvario je pozitivan novčani tijek čak jedno tromjesečje prije očekivanog. Maloprodajne aktivnosti također su poboljšane predstavljanjem nove komunikacijske platforme u prethodnom tromjesečju, novim konceptom prodajnih mjesta te obnovljenom ponudom proizvoda zasnovanom na smartphoneovima i prijenosu podataka.
Bravo za Tele2! Služba za korisnike doista im je loša, ali dobro je da pušu za vrat ovim gulikožama iz T-mobila i Vipa. A i treba. Kakav je to operator koji dva dana ostavi korisnike bez signala...
SZK im je daleko najlošija, no eto to nije negativno utjecalo na poslovanje, mada vjerujem da bi rast bio znatno veći da nemaju neke nedostatke koji su simtomi već godinama.
Ja tvrdim da kod nas vazi pravilo sto vise reklama to bolja prodaja! Sjecam se kad je Tele2 tek dosao, t-mobile i VIP su imali svako vece oko dnevnika (udarni termin) masu reklama,a Tele2 stidljivo, takvi su bili i rezultati. Sada (prije par godina) kad su se i oni ubacili u reklamiranje i otvorili svoje centre (ovaj u Os bas lijepo sad izgleda) puno su prihvatljivi ljudima "s ulice" tj. onima koji bas i nisu na forumima gdje se dosta isticu i mane(svih operatera).
A drugi argument je da su poceli nuditi atraktivne mobitele (smartphone) a to je opet u nasem mentalitetu bitna stavka (nemam za kavu ali na stolu imam Galaxy...)
Ma polako čuju od drugih ljudi da su im računi manji na tele pa se ohrabre. A tu je i prijenos broja. Nevjerojatno je koliko ljudi i danas ne shvaća koncept prebacivanja broja. I šta je najgore tu govorim i o mlađim ljudima. Misle da će im ostati isti broj, ali da ide onih 095 od tele. Kad im objasniš da broj ostane potpuno isti, i da nitko od njihovih kontakata neće ni primjetit da je došlo do promjene, tek onda se ohrabre prebaciti.
Inače drago mi je da posluju pozitivno, jer gledam da su se iz nekih zemalja povukli. Ipak su oni "stvorili" bonbon i tomato, a sada ih oni tjeraju da budu još konkurentniji. Nadam se da će sada s povećanim prihodima proraditi na svojoj rak rani-SZK.
i neki smartphone poskupili za 1000kn![]()
valjda greška neka
@Tom_Bill
Da nisu i oni kao t-mobile poskupili mobitele zbog onog novog zakona gdje mozes birati hoces li isplatiti mobiteli ili rate do kraja ugovora ako hoces ranije ga raskinuti!?!?
može bit... jučer sam gledo, galaxy S2 je bio 3795kn, al dok otvorim detalje, cijene su bile za 1000kn manje.. danas su za 1000 veće.. onda je![]()
Ne koristim njihove usluge, ali svejedno sam zadovoljan što su počeli ostvarivati profit....
Da ih nije bilo vjerojatno bi još uvijek plaćali skoro 3 kune po minuti za poziv u drugu mrežu... Sjećate se ?
Bookmarks