Odgovorit ću ovdje svoja iskustva, makar mi je trebalo malo guglanja da shvatim o čemu je riječ
Koristim GSM auto PRL i često sam u području lošeg 3G signala te mi se mob često prebacuje na EDGE ili G. Nisam napravio ovaj trik jer mi je taj time without signal uvijek 0%.
Dvaput si spomenuo 50% - za time without signal i cell standby. Konkretno za cell standby mogu reći da to nije ništa zabrinjavajuće pa da je i 80%. Evo i zašto: napravi mali test. Napuni mob na 100%, napravi taj airplane trik ili ne moraš, ugasi wifi i skini ga s punjača. Pusti ga da tako u standbyu stoji sat-dva-tri, ne pali ekran ili ga koristi što manje. Sad pogledaj statistike potrošača baterije. Mali prst dajem ako ti cell standby bude ispod 50% usprkos svim trikovima![]()
Tih 50% je relativno u odnosu na ostale potrošače (ekran, wifi itd). Ako jako puno koristiš mob, ekran će ti biti top1 potrošač jer cucla najviše struje, a u usporedbi s njim se računaju drugi potrošači. Cell standby u tom slučaju bude mizernih 10-ak%. 50% ne znači da je netko pocuclao 50% baterije nego je on zastupljen s tolikim postotkom u ukupnoj količini soka kojeg su popile sve izlistane aplikacije. Ukratko
A sutra ću probati taj tvoj trik, makar mi ne paše jer ću gubiti 3G signal.

Odgovori uz citat

Bookmarks