c/p Netokracija.comIzvorno postao Netokracija
Više o tome:
http://www.netokracija.com/iskon-tv-...d-android-7032
c/p Netokracija.comIzvorno postao Netokracija
Više o tome:
http://www.netokracija.com/iskon-tv-...d-android-7032
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Evo dobio sam promo kod i usluga je predobra. Postoje kanali: HRT1, HRT2, RTL, CMC, 24sata TV, Baby tv. Na iPhoneu 3GS sve ide fluidno, bez zastajkivanja (preko wifi) dok 3G jos nisam probao jer mi je signal jako slab. Evo i par slika kako izgleda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
Šteta što uslugu mogu koristiti samo korisnici iskon.TV-a![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
A ocu ja promo kod! -.-' jos da bu bolje vec 3 godine obecavaju iskon tv kod nas![]()
One day, sky went blue...
Symbian nije u planu..?
Nije samo za iskon korisnike. Nemam nista od iskona pa imam kodi radi mi. Dijele na twitter i fb svaki dan. I bonbon (moras imati 097 broj) i HT
Za sada se spaja preko Safarija. Utipka se adresa, upisu se podaci i krene se gledati tv. Mozda bude i app poslije probnog roka do 31.3.
iPhone 5s 16 GB
WoW ovo je super vjest!!!
Kako vidim i kvalitet slike je predobar!
Bas su se potrudili kak bi napravit ovako jaku aplikaciju. Svaka cast!
nadam se da ce kasnije prosirit uslugu i da nece biti dostupna samo iskon.tv korisnicima...mozda bi cak bilo ok i uz nekakvu mjesecnu/godisnju naknadu![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Gdje dijele te kodove? Nisam mogao nigdje pronaći...
PREDATOR
Sad ce Iskon dijeliti na twitteru. Pozurite
iPhone 5s 16 GB
i @hrvatskitelekom jako brzo
(sorry na double postu)![]()
iPhone 5s 16 GB
Jel mogu ja koristiti username i password recimo od frenda nekog koji koristi iskon.tv?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
probajkazu da je vezan za broj telefona, ali ja sam dobila od iskona a nitko me nije pitao za broj
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Samo pratite Facebook "BonBon" i "Iskon" dijele se svaki dan korisnici za Iskon.TV![]()
Bonbon jos samo sutra dijeli besplatne kodove za Iskon TV.
Ja sam to isprobao, nije lose, ali minus je sto se to moze gledati samo preko T-Mobileovog signala (dakle nemozes preko WiFia ili Vip/Tele 2 signala) sto mi smeta i sto to dosta jaako cucla internet.
Bonbonova dnevna tarifa je tu odlicna, jer kako su oni rekli tih 300 MB je cca 2h gledanja TV-a
PS: Acc koji dobijes od Bonbona nije vezan nikako za neki broj mobitela![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ne može se preko WiFi-a?Ja sam se mislio potrudit sutra dočepat user/pass-a ali ako je stvarno tako onda mi ne treba..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ja gledam preko wifi-a bez problema
iPhone 5s 16 GB
Zašto je ovo u cafeu još uvijek?
Pa jel ima kakve veze ako si na vipu i gledas preko wifi-a? A data promet je iskljucen? Trebalo bi raditi
iPhone 5s 16 GB
Pa neznam samo kak bi oni znali sa ceg gledasa i da znaju, sta sad? Ak vele da radi na iPodu, onda moze prek wifia lol...
![]()
One day, sky went blue...
Moze se preko WiFi, ja imam Sony Ericsson X8, i bez problema gledam preko Wifi, svakodnevno kod kuce....
Samo eto sto nisam jos isprobao kako radi na 3G ali bice prilika![]()
Bookmarks