To je ovo?
Možda nije kompatibilna s tvojim telefonom pa se zato ne prikazuje,ili sama Market aplikacija treba nadogradnju. Drugo mi ništa ne pada na pamet trenutno.
Ne znam gde bi ova tema isla, pa vas molim da ne uzimate za zlo ako sam omasio forum.
Imam samsung galaxy 5 (I5500) i sledeci problem
Kada odem u market pokusao sam da nadjem aplikaciju AllSport GPS i rucno i preko pretrage ali nisam uspeo.
Ne znam bas puno oko android telefona, skoro sam ga nabavio
P.S. ovo pokusavam da resim vec 3. dana ali mi i ne ide bas pa se obracam vama za pomoc
To je ovo?
Možda nije kompatibilna s tvojim telefonom pa se zato ne prikazuje,ili sama Market aplikacija treba nadogradnju. Drugo mi ništa ne pada na pamet trenutno.
Android Market ima čudan kriterij što se tiče prikazivanja aplikacija, nisi jedini koji s time ima problema
Rješenje je ili da nađeš na nekom forumu tipa ipmart aplikaciju pa ju ručno instaliraš, ili da skineš neku drugu aplikaciju za tu svrhu koja ti je dostupna. Moja preporuka bi išla za Sports Tracker![]()
Sad ja ne znam da li ima negde na forumu ali verovato ima obljasnjeno kako se to nadogradjuje android market potrazicu....
Sniper a rucna instalacija se vrsi kako moze li neko obljasnjenje za to?
Odi na online market i kad se signas i odes na aplikaciju reci ce ti zasto ne nalazis na telefonu. Barem je meni tako kad je problem sa zemljom iz koje dolazis.
Kaze da je nekompatibilna sa mojim uredjajem, ali ne znam sto je nekompatibilna...
Najvjerojatnije premala rezolucija ekrana![]()
Maler ali dobro moracu da kopam nesto drugo....
Bookmarks