napravi backup u itunesu,izbrisi ih,resetiraj mobitel i onda ih vrati nazad iz itunesa,mozda pomogne
Pozdrav,ne znam dali je imao netko slican problem i dali mi moze pomoci,imam par aplikacija koje sam kupio ovo su neke : whatsapp, remote mouse, unlock it,don t panic...... u glavnom odjednom mi se je dogodilo da vise ne mogu uci u ni jednu aplikacijuosim u one koje dolaze s mobitelom....znaci koju god sam app skinuo iz store-a ne mogu u nju uci kada stisnem na ikonicu da je otvorim onak mi zabljesne kao da ce otvoriti i ne otvori a kada stisnem 2 x home tipku onda vidim da je ikonica tamo kao pod pokrenutim procesima.....ne znam sta se dogada :/
napravi backup u itunesu,izbrisi ih,resetiraj mobitel i onda ih vrati nazad iz itunesa,mozda pomogne
jel si ga probal ugasit pa upalit?
ak i dalje nebu išlo, onda napravi restore.
One day, sky went blue...
ma napravio sam restore ali nisam backup tkao da sma ostao baz svih aplikacija
e jbg....ali ako si ih kupio mislim da ih mozes skinuti free sa appstorea (nisam siguran)
ma bilo bi dobro da mogu ne znam nisam probgao nego me jeb** taj appstore kada idem karticu utpikati onda kada otvorim novi acc prihvati mi a kada dodajem na stari preko kojeg sam kupio aplikacije pise mi da ispunim informacije neke podatke a sve je popunjeno i nece prihvatiti ne znam zasto
Clan od 2005, a ne zna pravila. Sad sam ispravio, sljedeci put tema ide direktno u smece
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks