Popravak IMEI-a s Lucifer Samsung by Otman-Gsm
Pokrenite Program,odaberite pravi COM Port i Mobitel i pritisnite na "Read Info"
Upišite IMEI koji se nalazi ispod baterije ili poklopca mobitela i pritisnite "SET".
Većina vlasnika Samsung Mobitela experimentiraju s kodovima bez znanja što ti kodovi rade.Jedan od kodova je za EEPROM Reset koji briše imei i ne možete se prijaviti na mrežu s svojom SIM karticom.No to se može popraviti.
Potrebno :Flash and Unlock Cable i NS DONGLE
1.Priključite mob na Flash kabel i pokrenite NS Dongle te izaberite COM Port i mobitel.Kliknite Na "Get Info"
Sad pritisnite "Write IMEI" i upišite IMEI koji se nalazi na stražnjem djelu mobitela (Ispod poklopca ili baterije) pritisnite "OK"
I na kraju kliknite Na "Flash Write" Kako bi popravili svoj IMEI.
Upozorenjeromjena IMEI-a je ilegalna,IMEI se jedino mjenja ako je 000000000 (14 nula) onda se vraća na orginalno stanje.
Zahvaljujem se kolegi sms freak-u na ustupljenom programu i objašnjenju.
Zadnji uredio Alienware : 14-03-2008 u 19:26
Popravak IMEI-a s Lucifer Samsung by Otman-Gsm
Pokrenite Program,odaberite pravi COM Port i Mobitel i pritisnite na "Read Info"
Upišite IMEI koji se nalazi ispod baterije ili poklopca mobitela i pritisnite "SET".
Popravak IMEI-a s UST V8
Spojite Mobitel i pokrenite Program i izaberite Platfomu Svog Mobitela,COM Port..Pritisnite "Read Info" i "Make Job".
U IMEI upišite IMEI koji se nalazi ispod poklopca ili baterije mobitela.Ponovo Pritisnite "Make Job"
Upozorenjeromjena IMEI-a je ilegalna,IMEI se jedino mjenja ako je 000000000 (14 nula) onda se vraća na orginalno stanje.
Popravak IMEI-a S Samsung Repair Tools
Priključite Mobitel,Izaberite COM Port I Model.Kliknite na "Read Info"
U "New Imei" upišite IMEI koji se nalazi ispod poklopca mobitela i kliknite na "Write IMEI"
Znaci ako je IMEI = 14nula mobitel se ne moze spojiti na mrezu? A sta ako upises neki drugi IMEI, ne originalni?
Zadnji uredio bipedal103 : 02-06-2008 u 13:08
Jesi ti vidiš ili ne ?????A sta ako upises neki drugi IMEI, ne originalni?
U svakom postu sam naveo
Ako ne možeš ili ne želiš skužiti tvoj problem.Upozorenjeromjena IMEI-a je ilegalna,IMEI se jedino mjenja ako je 000000000 (14 nula) onda se vraća na orginalno stanje.
Kakav drugi imei ne pričaj gluposti,samo orginalni,ovo se radi SAMO AKO JE ORGINALNI IMEI POKVAREN,SVAKA DRUGA RADNJA DOVODI DO KRŠENJA ZAKONA RH.Kako izabrati drugi IMEI?
e fala majstore ovo tražim već duže vrijeme, imei mi je 000000... i mogu se spojiti na mrežu, ALI ne mogu instalirati nikakav program koji uredno potpišem sa certifikatom koji sam dobio koristeći imei napisan ispod baterije.
Kada ti je IMEI 14 nula ne možeš se prijaviti na mrežu FFS... i mogu se spojiti na mrežu
imei je 15 nula, mobitel je i8510....kupljen na crno, nemam pojma šta da radim,
jel se može ikako vratiti originalni imei?
1. Alien, nemam problema sa imeiom ijednog svog mobitela, samo me, kao i ovog gore, interesuje "šta bi bilo kad bi bilo..." Molim te da odgovoriš, kako se mobitel ponaša, šta mreža javlja?
2. Sattop, telefon je bio dosta jeftiniji, ne?
Kažem 99.6% da je ukraden, a imei je izbrisan da se ne bi prepoznalo, jer kada se kradeni telefon prijavi na mrežu, po tome ga otkriju, lociraju, oduzmu.
3. imaš neke varijante... Ali mislim da nisu baš 100% legalne... O tome ne bih sad, ovdje...
//*: BOSCH 738D;Moto. T180;Nok. 5110x3, 6110, 3310, 1200;Philp. Fisio120;Sams. SGH-600, E250;Siem. A36, A52, SL42,C25,MC60;SE T230,T290,K300i,K550i,K610i,K750i;Tlt.GM832
ako je ukraden onda ga vlasnik nije ni vadio iz kutije, jer ovaj mob ima jednu boljku a to je da mu prašina upada pod ekran i to ne nakon 5 mjeseci nego odma.Moj je bio čist ko suza kad sam ga dobio, a za 5 dana je već bila prašina ispod.
Ništa jeftiniji od cijena u Oglasniku.
Da ne spamam dalje, imei mi treba da potpišem HellooX (hack).
Ali ako se može ispraviti ovo sa nulama bilo bi super, ne bojim se da će mi uzeti mob ili sl.
hvala
Teško je inače rastaviti telefon i očistiti... Provjeri ipak...
//*: BOSCH 738D;Moto. T180;Nok. 5110x3, 6110, 3310, 1200;Philp. Fisio120;Sams. SGH-600, E250;Siem. A36, A52, SL42,C25,MC60;SE T230,T290,K300i,K550i,K610i,K750i;Tlt.GM832
Bok, brljam malo po forumu i tražim rješenje za problem. Napravio sam isto sranje sa svojim mob (D900i): neki šugavi kod i ode IMEI u nepoznato. Odnio sam ga kod unlockera koji ga je ponovo upisao i usput dekodirao aparat. kad sam ga upalio sve je OK. IMEI valja, radi na sve kartice, ali opet ima problem sa prijavljivanjem na mrežu (bilo koju). Čim ju pronađe (npr. t2) zadrži na minutu i izgubi. to se isto događalo i prije nego što sam ga dao unlockeru. imaš koju pametnu? Hvala
Može mi tko pomoć,imam samsung sgh-x670.stavio u njega karticu od operatera kojeg ne prima.pogriješio sam 3 puta mrežni kod i sad piše "telefon zamrznut" i traži nekakvu šifru,nije 8 nula niti 12345
znam da je ilegalno,necu to radit,samo me zanima što se dogadja ako upišem imei broj npr. od prijatelja ili neki izmisljeni imei?
hvala
Pozdrav,
posto nemam potreban kabel, zanima me dali je moguce IMEI promjeniti sa bluetoothom? (znam da je pitanje mutavo, ali sta ces).
I ako se nemoze blututom, zna li netko koliko dode kabel za E251.
Hvala
1. Ni u snu
2. pogledaj OVDJE
Pozdrav, imam samsung SGH-L700! Pogrsno sam uneo kod i IMEI je postao 14 nula! Navedeni programi ne rade sa mojim fonom! Ima li pomoci?
HVALA!
Pozdrav,
Imam U600 kojem treba popravak IMEI-a. Da li to radi s nekim od besplatnih alata ovdje (npr. lucifer 1.03) ili moram nositi u servis da se to sredi s hardverskim rjesenjima?
imam samsung e250 kada ubacim karticu na ekranu mi pokazuje da stavim sim karticu,a u gornjem levom uglu na displeyu mi stoji ikona sa slusalicom koja je precrtana,kada ukucam kod #*5737425# on udje u meni telefona,a kada ukucam *#7465625#onda mi izbaci da je sve inaktive samo phonelock aktive.moze li mi neko reci sta je u pitanju i kako bi mogao sam da otklonim kvar,kucao sam sve moguce kodove i nista se ne desava.unapred hvala
sinoc sam uzeo jedan samsung e251 koji se nije htjeo prijavit na mrezu pogledam imei on je 15 nula.
danas sam napravio repair imea al opet isto.
jel zna netko zasto i kako to rijesit.
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Kad kažeš da si napravio repair IMEI-a ona misliš da si dobio ispravan IMEI ili i dalje imaš 0? Ili si pokušao napravit repair IMEI-a...I s čime?
Mobitel normalno radi no kad sam napravio update na najnoviji softver 2.3.4 imei broj mu se promjenio na 0000000000000 tako da ne prepoznaje sim karticu da li zna netko kako to mogu sam napraviti ili koliko košta to u servisu..
Hvala unaprijed
Bookmarks