evo jednog forumaša
![]()
Evo, dajte ovdje svoje slike, budite lijepi i pametni, nemojte ovdje off-topičat da vas ne moram poništavat, komentari OVDJE: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=2738 i to bi bilo to.
Još jednom sori što ovdje vlada takav nered...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
evo jednog forumaša
![]()
dobar grah daleko se čuje
evo par komada...
Nered i gog neposredno prije brisanja bivšeg threada sa slikama
![]()
Ovako je išla konverzacija: Nered: IDEM SAD DOMA MAJMUNE I IZBRISAT ĆU ONAJ THREAD SA SLIKAMA FORUMAŠA JER MI IDE NA KUR**... gog: DAJ BURAZ KAJ SEREŠ, RAZBIT ĆU TE, U OČI ME GLEDAJ...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nered uvijek forumom surfa s 3D naočalama jer inače ne vidi dobro kaj treba obrisati...
![]()
evo malo slikica iz moje arhivice
![]()
![]()
ovo su kulinarske
![]()
![]()
![]()
..biga malo su povelike
neku večer ja ogladni i eto.......
![]()
Zadnji uredio vjeko : 18-11-2003 u 16:42
ja kao studiram...
ja kao u gradu...
www.telfon.net/foto :: Moja foto galerija ::
www.telfon.net :: Sve za mobilne i digitalnu fotografiju ::
...evo i mene...
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
NEK SE ZNA KO JE BAJA,Po svemu sudeći broj je uskoro gotov!!
![]()
![]()
Ovak ne živi ni glavni urednik Playboy-a
![]()
ovo sam našla na www.rolanje.com....ima još dilurekbe.....
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
snimljeno slucajno, nije namjesteno, htio sam se slikati sa cuckom i on mi je bas u trenutku okidanja stavio sapu na glavu![]()
Evo ovak zgleda Tomo i njegov najbolji kompić kad cugaju skupa. Onda ga kompa mora jš vozit doma i pljuskat kad mu nije dobro.
![]()
evoo mene-s nocne avantura![]()
tko su ova dva pokemona??
Nisam odavno
![]()
www.telfon.net/foto :: Moja foto galerija ::
www.telfon.net :: Sve za mobilne i digitalnu fotografiju ::
prosla subota
![]()
vrlo nekvalitetna slika, al ipak se nekej vidi
![]()
![]()
Zadnji uredio vjeko : 26-02-2004 u 20:21
evo novo nes:
![]()
hehe.
ja i frend.
![]()
ovu sliku sam danas pokazao staroj....i znate kaj se dogodilo??pa nije prepoznala svoga rodjenoga sina..kad malo bolje i ja pogledam uopce si ne slicim..
![]()
Zadnji uredio vjeko : 15-03-2004 u 22:53
Bookmarks