Dakle, imam jedan golemi problem.
Ukratko, kada god upalim komp, on ga diže sa one skrivene particije (pa mi ponudi system restore i te gluposti), i jednostavno odbija uopće ikakvu komunikaciju sa 2 particije koje se koriste (C: i D, kao da ne postoje, mrtve, neznam. Ali kada bootam Ubuntu preko sticka, učita mi HDD normalno, bez problema, sve pet....
E sad par riječi dodatnih: buraz je uglavnom jedini koj boravi na tom kompu, i kolko ja znam, od kad sam ja prestao sa korištenjem tog kompa (2 tjedna nakon što sam dobio laptop), komp se počeo smrzavat, rebootat sam od sebe, kojekakvi manevri, ma svašta nekaj. Pa ne učitava CD-DVD driveove, čuda svakavaI to smrzavanje je krenulo sve češće i češće, buraz skida sve više i više torrenta (i onda gasi NOD32 kad javi da je skinuo virus jer mu "Neda da instalira igricu!"
), i neki dan je (ako se dobro sjećam..) igrao CoD, i smrzo se. I tako je buraz još malo prčko (normnalno, bezuspješno), i sad je opća panika u kući, on misli da se moraju staviti novi Windowsi (a onda tata gubi svoju golemu kolekciju slika, dokumenata, bla bla...), pa tata neda (a nedam i ja).
Eto, valjda bu neko imal barem neku ideju, jer ovo je očaj više, komp je star 4 mjeseca (ili manje, uglavnom prilično je nov, fala bogu pa i skup), a ja sam izgubio živce, a pošto je počela škola, nemam sad više ni vremena da prčkam po njemu... Trenutno ga skeniram od onih Bad sectora.
Napomena modovima: ak sam fulal podforum, ja se izvinjavam, al ovo mi se činilo nekak logično da stavim odvije..
Eto, valjda sam sve napisalak neš fali, pitajte, nemrem se ničega sjetit više
![]()

, kao da ne postoje, mrtve, neznam. Ali kada bootam Ubuntu preko sticka, učita mi HDD normalno, bez problema, sve pet....
I to smrzavanje je krenulo sve češće i češće, buraz skida sve više i više torrenta (i onda gasi NOD32 kad javi da je skinuo virus jer mu "Neda da instalira igricu!"
), i neki dan je (ako se dobro sjećam..) igrao CoD, i smrzo se. I tako je buraz još malo prčko (normnalno, bezuspješno), i sad je opća panika u kući, on misli da se moraju staviti novi Windowsi (a onda tata gubi svoju golemu kolekciju slika, dokumenata, bla bla...), pa tata neda (a nedam i ja).
Odgovori uz citat

Bookmarks