Imam t com thomson TG 782. Da li je moguće da radi na OT i sto treba upisati u konfigurator routera osim mog kor.imena i pasworda...Ni jedna SZK ne želi pomoći
Hvala !
Imam t com thomson TG 782. Da li je moguće da radi na OT i sto treba upisati u konfigurator routera osim mog kor.imena i pasworda...Ni jedna SZK ne želi pomoći
Hvala !
Normalno da ti ne žele pomoći. Trebaš mijenjati kompletne postavke routera. Za pristup tim postavkama trebaš imat pristup Administratorskom računu na routeru. Negdje imam taj pass, naći ću ga kasnije pa ti ostavim ovdje. Za postavke ćeš se morati snaći jer ih za Optimu ne znam. Najbolje ih je prepisati od nekog tko već ima optimim router.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Adresa routera ti ostaje ista sve dok ju sam ne promijeniš. Hoćeš li koristiti tvornički 192.168.1.1 ili to promijeniti u npr. 192.157.232.45 to je tvoj izbor. Jedino moraš znati koja je adresa jer se inače nećeš moći logirati na router.
Podaci za logiranje (ovo je administratorski račun, koji inače nije dostupan korisnicima, pa preporučan postojeće postavke zapisati jer ako nešto zbrljaš dobro će doći. Pametni rade backup!)
Thomson TG782
Username: administrator
Password: !tc0Mht[VAS ACCESS CODE]
Znaci, ako je ACCESS CODE routera 47158926 onda upisete pod lozinku !tc0Mht47158926
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
mislim da ništa od toga, optima radi na anex A, t-com radi na anex B i ništa od toga. osim ako se tomason neda otključat da radi na "sve mreže"
Bookmarks