Sve ovo zvuči zanimljivo, ali kako si napisao nema garancije -vjerujem s razlogom!!!
Jel ovo netko probao?
Nisam isao vidjeti, nema garancije..
Vidio na njuzima..
GSM MOBITELI KOJI RADE SA DVIJE KARTICE ISTOVREMENO
TRENUTNO UKLJUCENE DVIJE RAZLICITE MREZE
I PUNO DRUGIH FUNKCIJA (TOUCH SCREEN,KAMERA,MP3,MP4,
I DRUGI MODELI EGZOTICNIH MOBITELA
VISE NA http://gsmegzotika.50webs.com
--
. [Lejzermaster]
Sve ovo zvuči zanimljivo, ali kako si napisao nema garancije -vjerujem s razlogom!!!
prvi model je jako zanimljiv,čak i nisu skupi
GSM 4 BANDS: 850/900/1800/1900Mhz
3,0'' QVGA display touchscreen
memorijska kartica microSD 256Mb TV izlaz
2MP kamera video zapis
podržava formate MP3, MP4, MPEG4
3D stereo zvuk četiri zvučnika
olovka za pisanje po ekranu
u kompletu dolaze dvije baterije kućni punjač, auto punjač, DATA kabel,
kabel za spajanje na TV, slušalice
Meni je ovaj model N99 zanimljiv..
Samo me muci to sto nema garancije kao sto rekoh.
--
. [Lejzermaster]
ma to ništa ne valja... to je živi škart..
vjerujem da duplo više zrače, ako ne i više
još ktome nema garancije
ot : jučer gledam tv i vidim kako kineski kopije kaladonta
imaju u sebi sastojke od antrifiza... mislim strašno![]()
--
. [Lejzermaster]
Jel moze netko naci specifikacije za ovaj prvi MODEL: CB-A958,zanima me dal ima GPS i da li ima OS,po slici mislim da ima windows mobile,ali nisam siguran pa ako netko zna bio bi mu zahvalan!
E pozdrav svima...
Posto vec dugo trazim telefon sa dual sim opcijom da bi podjednako koristio dva broja, na ebay.de sam naletio na ovaj model:
http://cgi.ebay.de/Cect-V690-Dual-Si...QQcmdZViewItem
Da li uopste funkcionise ovo kod nas, dvije kartice podjednako u funkciji, (btw ja sam iz BiH ali mislim da je sve to isto), i sta mislite uopste o ovakvim telefonima? Do sada nisam vidio niti jedan "brendiran" tel sa ovom opcijom i ovo samo izgleda kinezi rade, a ja imam Samsung i300 a ovaj bi kupio da probam pa i da koristim ako uopste radi ovo sto kaze da radi.
Sto se tice kupovine na ebay, to kolega za mene radi u Njemackoj i donosi tako da nije probelm...
Hvala vam puno ljudi
teško je išta reći zbog toga jer skorom pa nitko nema
kineski mobitel... stvarno je rijetkost da ga netko ima.
o kvaliteti je isto teško govoriti, ali nema tu neke velike
mudrosti... pa bih kvalitetea trebala biti solidna.
ono što je tebi bitno da mobitel nije zakodiran
a to nije... te da menu bude barem na engleskom
a to je isto ok... da nebi bio slučajno na kineskom.
ovaj model ima i BT... što je odlična stvar
a inače je rijetkost kod kineskih modela...
još je fascinantna ta baterija od 2600mAh ..
gle za 67€ nemre biti bolje ...
Pazite odlicne kopije Iphone-a
http://cgi.ebay.de/3-2-WQVGA-16-9-To...QQcmdZViewItem
E stvarno su majstori...
hehe ludi kinezi sta rec,ja takav mob nebih kupio ni da ima garanciju jer bi vjerojatno vise vremena provodio na servisu neg kod mene....
Ja sam vidio mobitel sa 3 SIM-a. Isto kineski proizvod! Naravno vidio sam ga na slici.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Nikad im ne ponestaje ideja!![]()
My mind on money,
Money on my mind.
Ja bi ovo odmah kupio za 100 €,bar cu biti faca,barem u ulici! China phone rules,iphone sucks!!hehe
ali stvarno 1200 kn nije puno,a za kvalitetu neznam!
My mind on money,
Money on my mind.
Nista, ja cu ga kupiti i probati pa vam javiti utiske...
I Samsung koji imam i300 zna blokirati, pa sam ga cak 3 puta za godinu dana morao hard "resetovati" a i Motorola mpx220 koji sam imao prije njega nije bas bio bez mana... kontate...
pozzz
Baš me zanimaju utisci. Inovativni su nema šta, čak su napravili i klon Iphone-a, a kvaliteta... ne želim komentirati dok ne vidim neki rewiew!!!
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Pozdrav...
E hvala puno i sada me interesuje jos jedna stvar koju nikako ne mogu da nadjem na netu. Ako telefon radi kao sto pise i sto je ocigledno potvrdjeno sa dvije kartice, da li postoji mogucnost da iskljucim jednu karticu i da mi druga ostane u funkciji bez njenog vadjenja iz tel ili bez restartovanja tel?
Dakle ima li softverska opcija da iskljucim jednu karticu jer je to za mene i jedan od razloga telefona sa dvije kartice (radni i privatni broj pa npr. nakon 15.00 casova da iskljucim radni ili sl.)
Sta mislite?
Pozzz
asad sam dobil placu i zel bi tog kineza sam nema skoro niti jednog..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks