Dobi danas ponudu od MAX-adsl-a da uz produzivanje ugovora na 18mj. za 1kn kupim Logitech s510 tipkovnicu i mis + Logitech QuickCam ili Logitech X-530 5.1 zvucnike! Je nesto ali opet slabo da bi me navuklo da produljim kod njih. Najvjerojatnije ode na Metronet!
meni su to poslali, iako nisam na ugovoru...ali cu ga produiti jer sam ionako vezana za maxTV jos godinu i 4mjeseca i nemrem zbog tog nekam otic, pa mi se isplati...zvucnike sam si bas htjela tako da
odlicno![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Meni 100% nece u tom roku doc niti jedan drugi operater tak da b mogao uzet...
E sad mene zanima dali ja mogu koristit optima adsl traffic i produzit ugovor????
Znaci kod t-coma ce mi promet bit na start paketu i necu ga trosit, a koristit co optima traffic...
EDIT: Ja to nigdje nisam nasao, daj posalji link od toga.
Zadnji uredio Black_Hawk : 18-12-2007 u 23:14
Najveći poklon će biti ako pojeftine Flat!![]()
dostupan mi metronet,i optidsl,al mogo bi produzit ugovor,lijepi su mi zvucnici![]()
Roverclub
U 11.mj.mi istekao ugovor, ali nisu mi ništa ponudili!
Samo me neka ženska nazvala i pitala jesam zadovoljan do sad i ništ više...
pa flat mi nije kod t-coma preskup.da mi je preskup bi bio davno na optimi.a i svi oni ce s vremenom imat slicne cijene.pa nece t-com samo mirno gledat kako odlaze korisnici na optimu ili nekog drugog.
Roverclub
ja sad mislim uzet max adsl jer njega i jedino mogu samo ne znam dal da uzmem na 1g pa se nadat da ce u medjuvremenu bit dostupni i neki drugi ili na 2g da dobim fotic...
Uopće se ne radi o tome dal ti je preskupo ili ne. Pa i ja bi mogao platiti 2mbit-a flat 219kn kod t-coma, ali zašto da bacim 100kn svaki mjesec u vjetar? Radije ih potrošim na nešto drugo. Da ne govorim da je upload kod t-com-a 256, a kod optime 384kbits. Tvoje razmišljanje je potpuno krivo, da svi razmišljaju ko ti t-com ne bi izgubio ni jednog korisnika pa da vidiš kako bi cijene pale... NOT. Pogledaj samo primjer vip-a i t-mobile-a. Ništa nisu snizili cijene nakon dolaska tele2 koji je i do 5-6 puta jeftiniji.
Zadnji uredio ojpi : 20-12-2007 u 16:20
vidit cu kakva bude situacija i da li ce bit u prvom mjesecu kakvo pojeftinjenje o kojem se prica.
Roverclub
A odakle vama ta informacija???
Ja to nigdje nisam ni vidio ni nasao...
Ajd nek neko stavi nekakav link ....
Eh, taman dobivam peglu i usisivač od Metroneta i puno jeftiniji flat, a baš šteta, ovih zvučnika......šteta.......
bit ce promjena sto se tice flata,vidio sam kod zombixa,a on nikad ne objavljuje lose informacije
Roverclub
da pojeftinit ce 10 kn :S
zar se vise ne isplati na npr metronet i dobješ bon popusta od 1000 kn u hg spotu itd i kupiš i zvučnike i tipkovnici i miš i web cam a još ti ostane za gigu rama na komp :S a za razliku u tih 18 mjeseci uštediš 1800 kn za koje još kupiš šta oćeš
Nisi svjestan o cemu pricas... Ta ponuda iz Hg spota je jedno vrhunsko smece.Znas zasto?Zato sto ti je u ponudi za 1000 kn slijedece:
Ponuđeni asortiman
Sharp LCD TV uređaj 32" i veće
Sony VAIO prijenosna računala
Olympus i Nikon SLR fotoaparati
Forcebook prijenosna računala s 2 godine jamstva
Opis paketa I
Torba za notebook Mitac CH-8335
Univerzalni auto adapter za notebook, TRUST PW-1400P, 5 u 1 (15081)
Memory key 2 GB, USB 2.0 BTC
Chat & VoIP pack TRUST CP-2100 (14667)
Miš TRUST Micro MI-2650P, USB (14154)
Podloška za miša KENSINGTON, crna (62384)
Tipkovnica HR, TRUST Slimline KB-1400S, PS/2 + USB, (14488)
Opis paketa II
Glačalo i usisavač
Od ovih paketa mi se riga, pa jesu li mogli stavit sta bolje??
Ka ono kad cujes 1000 kn u Hg spota odma pomislis evo novi procesor core 2 ili nova maticna p35.Kad ono![]()
![]()
![]()
FORD FOCUS RS500
I like it!
Mozes uzet te 2 opcije, ali mozes i sam uzet bilo sto drugo.
Nego, mene zanima dal ja gubim MaxTV ako se prebacim na Metronet?
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
http://www.metronet.hr/?comp=privatn...ci&cont=hgspot
Aj procitaj ovo pa onda vidi jesi u pravu...
FORD FOCUS RS500
I like it!
Zajeb, sorry.
Ta recenica nešto iz ponudjenog asortimana me ponukala da mislim da to znaci cjelokupan asortiman hgspota, a ne ove ultra skupe stvari.
LOL.
Al jos uvijek me zanima jel ostajem maxtv ak se rjesim maxadsla?
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Našao kovertu u sandučiću!
Sprdačina!
Na 18 mjeseci produžit ugovor zbog poklona od 300tinjak kn, oni navode nekih 570, 580kn vrijedi, ako se nevaram, ali svejedno, pošto mi je ugovor istekao, mislim da ću prijeći na optimu pa vidit kak će bit...![]()
Bookmarks