Znači, laptop koji sam friško dofurao iz SAD-a je prošao sve najgore što može proći prilikom transporta torbe preko nekoliko aerodroma (naime, uzeli su meni i nekima ručnu prtljagu i šiknuli ju u bunker jer više nije bilo mjesta u kabini). Uglavnom, long story short, nakon što sam dobio zagubljenu torbu sa laptopom nazad, sa strahom sam ga palio da vidim da li je sve u redu. Jedino sam vidio da su "vrata" od DVD/CD ROM-a otpala, ali to se jednostavno vrati natrag. Sve se ostalo činilo u redu.
Jučer, prvi puta nakon toga palim laptop, zaplejam video - zvuka nema. Upiknem slušalice - zvuka ima. Postavke nisu dirane, a i ne bi trebalo nikakve veze imati s tim, jer ako zvuka ima na slušalicama, mora ga biti i na zvučnicima. Sve se bojim da je u pitanju hardverski problem i da ću ga morati slati na servis, ali rek'o da probam pitati, možda netko zna nešto više ili se susreo sa sličnim problemom.

Odgovori uz citat

,pokvario kao,ja kada sam dosao kuci neki dio od slusalica je skroz *eban,i ja sam to pokusavao da namestim bar 20 puta,ali nisam uspio da vratim,ali moj problem,"Kako da vratim zvuk na zvučnike" ??

Bookmarks