čovječe odličan mob. štata što nije symb!
ekran mu je iste veličine ko u symbiana i ima mem kartice i sve. stvarno odličan telefon.
Dakle za sve one kojima Symbian nije smisao života a opet hoće hebeni mobitel sa 2MP kamerom, MP3-com, 30 fps CIF videom i još mnogo toga, 6280predstavlja više nego dobar izbor.
Naglašavam da ima dobar "active standby" čak kompleksniji nego symbiani.
Da, i cijena ne bi trebala biti veća od 3500,00kn. Bog dao.Code:http://europe.nokia.com/nokia/0,,75890,00.html
čovječe odličan mob. štata što nije symb!
ekran mu je iste veličine ko u symbiana i ima mem kartice i sve. stvarno odličan telefon.
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Nisam ni zamjetio ovaj uređaj u ovoj histeriji oko N serije. Zgodno i krasno, ali ipak mi symbian nedostaje...![]()
Symb doista malo fali, iako i SW razvijen samo za odredjeni model ima svojih prednosti!
Inace dopadljiv model...sve mi se vise svidjaju ovi slideovi (i to ne samo od Nokie) iako sam u pocetku njihove hiper produkcije bio prilicno rezerviran prema njima!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Mobitel mi se sviđa - jednostavan je, a opet elegantan![]()
Bom Chicka WahWah
Telefon je ultra, odličan. Samo da mu i cjene ne bude veća od 3500 KN kao što je gore navedeno neznam od kuda mu taj podatak ali neka bude tako ili manje. Navodno telefon će se pojavit u prosincu, znači uskoro.
Niotkuda mi taj podatak. To je iz moje glave.Naime, pokušavam logično zaključit uzimajući u obzir cijene skupljih modela. Ja se iskreno nadam da će biti ta cijena, eventualno do 3800,00.
a da iz glave, više bi volio da bide po tvom jer ja gledam daje to Nokia a oni kod nas drže cijene veće od konkurenata i pošto je UMTS dve kamere i bla, bla mislim da ispod 4000Kn neće iće.
budemo vidjeli...
Zajeb je što se naš vrli uvoznik (Mobis) doslovno preserava s cijenama. Ali nešto mi govori da u ovoj poplavi modela neće ići previše gore.
EDIT, i da ne zaboravim tu je i 6270, isti (sličan) mob ali bez UMTS-a i prednje kamere. Taj bi mogao biti jeftiniji.
točno ali i puno većih dimenzija a razlika neći mislim bit velika.
Evo nečto o cjeni: http://www.pricerunner.com/phones/mo...375980/details
Sad sam tek vidio da 6270 nema 30 fps video. Eto minusa.
Cjepidlako...![]()
Nemoj da se fazonišeš![]()
Kad bude 30 fps video u mobu, baciću svoju video kameru![]()
Nemoj, bona. Daj ju meni.
Nego, baš mi se sviđa ova videoringtone opcija. Šmekerski.
I meni se štošta sviđa na 6280, ali vjera mi ne dopušta da se odreknem Symbiana![]()
Več vidim temu za mjesec dana: "6280 (6270) vs. D600"![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Cijena u Danskoj 3000 - 3500 kuna.
Ako nekoga zanima 6270 evo mali user review nekog tipa iz Danske. Na engleskom of kors.
Code:http://www.mobile-review.com/forum2/showpost.php?p=336407&postcount=56
zna li neko dali ovaj mobitel ima stereo zvučnike 3D efekt kao 6270 nigdje nisam našao da ima ili nema, prepostavljam da bi mogao imati pošto smatram da je naprednija verzija od 6270
6280 puno bolji: manji, lakši, dvije kamere, cif video,
a lošiji: dolazi 64 mb kartica uz njega i izgleda da nema stereo zvučnike na sebi
Još kad bi bili samo stereo zvučnici....uf
Jednio što sam našao je ovo: "Music player with stereo audio" - a to može značit slušalice....
Zadnji uredio Symbeq : 26-12-2005 u 12:14
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nokia 6280 i 6270 imaju OS Series 40, što znači da ima ISTI operativni sistem kao, recimo, 6230i, vjerujem, malo bržeg rada. Puno ljepši ekran, više boja (262 K)...Imaju također i aktivni standby, što je fakat korisno (kao kod recimo 6680). Razlika: 6270 ima virtualni 3D zvuk (zvuči zaista lijepo), ali video snima u slabijem formatu s 15 fps, nije 3G, dok 6280 NEMA 3D zvuk, ali video snima u većem formatu, s 30 frameova u sekundi, 3G je - i LJEPŠI je, nije čoškast i težak 125 grama kao 6270, nego 105 g. Ostaje pitanje - KAD ĆE 6280 KONAČNO DOĆI?? U Mobisu govore - krajem siječnja, ali su i prošle godine govorili - krajem prosinca. O čemu se radi?? Moguće je da software zaj...va... Ili marketinške cake? Ljudi, mišljenje? Informacije?
Narode, jedno pitanje: ima li itko kakve informacije o Samsungu Z540, je li namijenjen europskom tržištu i, ako da, kad bu stigel? Osnovne informacije, recimo, na stranici
http://www.topwords.com.ua/Mobilnews...g_sgh_z540.htm
![]()
![]()
Series 40 3rd edition. To je ipak korak od sedam milja za razliku od onog na 6230.
Baš me zanima dali baterija iz 6280 (Li-Ion 970 mAh (BP-6M)) će moći ići i u 6270 ( Li-Ion 900 mAh (BL-5C)) što bi bilo vrlo zgodno u smislu produžetka stamine moba.
S obzirom da su to praktički isti modeli!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ćim je naziv drugi, teško da će moć
Bookmarks