Ima li ovdje nekih hardcore korisnika ubuntua?
Dakle, želja mi je u potpunosti preći na Ubuntu i izbacit Windowse iz upotrebe. Međutim, stvar koja me muči je ta da su mi fontovi (recimo u browseru, neovisno o kojem browseru se radi) jednostavno mali i nekako čudni za čitati, ne mogu se naviknut na njih nikakoS druge strane, gore po alatnoj traci mi baš lijepo izgleda to sve, ne znam zašto tako čudno izgleda u browserima.
Pokušavao sam i raznorazne tutorijale i ubacivao fontove iz Windows 7, međutim ni to mi nije pomoglo, stranice su jednostavno meni nečitljive u usporedbi s tim istim stranicama kad sam na windowsima..
Za početak, vidim li samo ja bijele miševe ili je još netko to primjetio? I ako je, je li uspio netko to sredit da izgleda barem pristojno?

S druge strane, gore po alatnoj traci mi baš lijepo izgleda to sve, ne znam zašto tako čudno izgleda u browserima.
Odgovori uz citat

Jedina stvar koja me muči je to čudno prikazivanje fontova. I što je najgore nije samo meni tako, kod frenda je ista stvar, a i googlao sam malo i dosta ljudi se žali na taj problem, međutim nigdje nikakvog rješenja nisam našao 

), ali recimo u gmailu kad pišem mail mi je drastična razlika. No kao što rekoh gore u postu, očito je problem u meni 

Bookmarks