Mreža Tele2? Mislim da nema veze s mobom nego je do tele2, meni se to događalo kada bih izgubio signal, više se nije htio reconnectat dok ga ne restartam. A budući da kažeš da ti se to dešava kad putuješ čini mi se da je u tom stvar..
Naime imam problem sa svojim Sensationom, jednostavno mi se nekad nece spojit na 3G mrezu, tj na internet. Konkretno, u Zgb mi se normalno spajao, dosao sam u Bjelovar i nije se htio i onda napravim restart i normalno se spaja. Dalje idem u Vukovar i tamo ista priča, opet moram restrat iu onda se spaja. Po povratku u ZGb naravno, opet sam morao napravit restart
Uređaj je star 3 dana i sve je na njemu tvorničko.
Ista stvar mi se događala sa HTC Magicom, on je isao na garanciju i tamo su promjenili matičnu, na DHD ista stvar koja se donekle sredila sa custom ROM-om i sad na novom Sesnationu?
HVala i LP
Mreža Tele2? Mislim da nema veze s mobom nego je do tele2, meni se to događalo kada bih izgubio signal, više se nije htio reconnectat dok ga ne restartam. A budući da kažeš da ti se to dešava kad putuješ čini mi se da je u tom stvar..
Da, nisam to spomenuo, jer sam mislio da je ne bitno, ali da, mjeza je tele2. I cudno mi je bilo to sto sam pročitao mnogo reviewa, dojmoma korisnika i raznih iskustava, ali nikad nigdje nisam procitao za taj problem. Znači postoji vrlo velika mogućnosta daj e to u biti proble do mreže tele2, a sad, jel ima neko rijesenje za taj problem?
Puno hvala i LP
Evo našao sam i temu o tom problemuhttp://cafe.mobil.hr/threads/72264-Internet-veza-puca
Hmm, da, to je onda to, pročitao sam linkanu temu, pretpostavljam da onda nema nekog praktičnog rijesenja za taj problem?
Ne vjerujem da mi možemo išta učiniti po tom pitanju kad je problem od strane tele2. Neka me netko ispravi ako griješim..
Bookmarks