i ti si neki biznis men kada ne radiš takav po tebi važni backup na komp preko programa koje si dobio na cd uz mobitel..
instaliraj Nokia PC Suite i svaki dan ili svako toliko napravi si backup na kompu i to je to..
Vec neko vrijeme pokusavam pronac aplikaciju koja bi spremala sve pozive i sms poruke negdje u memoriju telefona ili na SD karticu, neovisno od SMS inboxa ili popisa poziva. Ili ih jednostavno pamtila bez obzira dali sam pobriso inbox ili ne.
Naime, dosta cesto mi se desava da izbrisem poruke ili pozive jer ih zbog posla kojim se bavim primam jako puno. I onda nakon nekog vremena skuzim da sam pobrisao nesto sto mi je bilo jako vazno.
mobitel koji koristim je nokia E51 (Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1)
i ti si neki biznis men kada ne radiš takav po tebi važni backup na komp preko programa koje si dobio na cd uz mobitel..
instaliraj Nokia PC Suite i svaki dan ili svako toliko napravi si backup na kompu i to je to..
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Ma gle, neda mi se s tim zamarat, nekad cu ga napravit a nekad ne i onda ce opet bit ista stvar
Trazim aplikaciju koja ce to pamtit i bok, ima ih milion i mora postojat jedna bas ta koja meni treba.
Premjesteno iz UIQ podforuma u Series 60 podforum
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks