u telefon se doda aplikacija i mozete pozvati bilo koji telefon a koji je na Ericsson centrali, riliz 13.2, telefon ne zvoni, vec se aktivira mikrofon i slusate okruzenje oko mob. telefona.
Dvoglava aždaja iz Koreje, mobilni telefon „LG“, model „P990 Optimus 2X“, je uredjaj sa kojega možete preuzeti kontrolu nad svakim telefonom, a koji kontroliše GSM centrala, firme „ERICSSON“, NA KOJOJ JE INSTALIRAN „ERICSSON R.13.2 TECHNOLOGY PACK".
![]()
Zadnji uredio rorm : 26-06-2011 u 09:30
u telefon se doda aplikacija i mozete pozvati bilo koji telefon a koji je na Ericsson centrali, riliz 13.2, telefon ne zvoni, vec se aktivira mikrofon i slusate okruzenje oko mob. telefona.
koristi tipku EDIT a ne 2 posta zaredom..
a i ajde kažimi tko još ima eriksona da je živ? mislim da 10-ak godina stari mobiteli ne žive baš danas tako da čemu ovo..
i ako želiš bit faca pojasni bolje kako i šta to radi a ne s jednom rečenicom to kazat..
onda ja lako napišem da nokia 3310 može bit spy cam pa onda šta sada?
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Mislim da nije mislio na mobitele nego na telefonske centrale koje proizvodi Ericsson.
Iako, ne vjerujem ja da je to moguće.
imam veliki problem , kada upalim mob pojavi se unaj logo LG i počne učitavati i onda se smrzne i pojavi se na ekranu bijela kutija iz koje viri žuta strelica a ispred android znak . Probao sam i hard reset , ali sve se ponavlja.
lg optimus 2x p990
Bookmarks