neznam zasto ti blokira jer bi trebao raditi relativno fino.... jesi stavljala neki drugi rom ili? a sto se tice zamjene za vivaz, nebi preporucio... ima samo bolju kameru i nista vise... symbian je losiji OS od androida...
Trenutno imam Galaxy Spicu, ali nisam nesto zadovoljna sa njim, spor je i cesto blokira, inace je na froyo 2.2, a nudi mi se u zamjenu ovaj SE, pa me zanima, dali da zamjenim ???
Isplati li se???
Hvala
neznam zasto ti blokira jer bi trebao raditi relativno fino.... jesi stavljala neki drugi rom ili? a sto se tice zamjene za vivaz, nebi preporucio... ima samo bolju kameru i nista vise... symbian je losiji OS od androida...
"all in one"
hmmm ne znam koji je rom, gdje se to moze provjeriti?
i kada mi je igo aktiviran, u pola voznje izbaci, steka, kamera blokira, uzas !!! bas sam se razocarala !!!
mozda nebi bilo lose napraviti master reset mobu i vratiti ga na tvornicke postavke... ko zna kakve si sve aplikacije instalirala.... al svakako ne uzimaj Vivaz![]()
"all in one"
hmmm hocu li onda sve izgubiti na telefonu ???
pokusala sam da uradim master reset ali nisam NASLA iskreno, ima samo recovery, ali nista nisam napravila
Ja da sam na tvom mjestu,ja bi zamjenio...
pa ne znam ni sama, ali taj vivaz mi se ne cini los !
ovi android telefoni su ipak nestabilni ! kupis telefon a ne radi mu bluetoth, ili gps, glupo pravo !!!
mogu vam reci da je Vivaz mnogo bolji od bilo kog da se ne izrazim androida,lepo radi lepo funkcionise nista ne baguje hocu reci da fercera kao sat,pohvale za kameru jedino je zvuk malo slabiji ali to nije ni bitno
daj pogledaj datum posta iznad svog, a da simbian ljepse radi od androida.... hmm da, ak si na tripu...
Bookmarks