Trebala bi mi pomoc vezano za postavke maila na Ace.Uspio sam sve postaviti osim odlaznih postavka.Mail mi poslje, ali isti nikada ne dodje na odrediste.Mailove uredno mogu primiti i otvoriti.Ima netko neko rijesenje za problem?
Trebala bi mi pomoc vezano za postavke maila na Ace.Uspio sam sve postaviti osim odlaznih postavka.Mail mi poslje, ali isti nikada ne dodje na odrediste.Mailove uredno mogu primiti i otvoriti.Ima netko neko rijesenje za problem?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
A koji ti je mobilni operater? Morat ces staviti njegove postavke ili prijeci na Gmail.
Mobilni operater je t-mobile.Znaci odlazni server moram staviti od t-mobile?Probao sam staviti mail.t-mobile.hr, ali ne ide.Javlja gresku da se ne moze spojiti.Kada stavim mail.t-com.hr spaja se bez problem, ali mail nikada ne dodoje na odrediste.
I mail saljes preko T-Mobilea? Nisi spojen na WLAN i samim time na drugi ISP? Taj server je OK i trebao bi raditi...
Spajam se na kuci Wlan, provider T-Com.Ne koristim internet od t-mobile.
Hm, to je sve OK, u oba slučaja mora biti mail.t-com.hr. Jesi li gledao outbox, možda ti mail stoji u njemu?
Postavi ga u poslano, ali mail nikada ne dodje na destniaciju.Sada sam vidio u opcijama da mi nije ukljucena opcija POSTAVLJENI RACUNI..slanje email porukom putem zadanog racuna.Uopce ne mogu ukljuciti tu opciju.
Zadnji uredio RAUL : 31-07-2011 u 11:58
Bookmarks