Danas sam na LG GT540 pokušao nadograditi Android sa 1.6 na 2.1 po uputama na gsmareni sa ove stranice: http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/p...et=1&curPage=1
Sve je teklo dobro, ali na oko 90% dobio sam obavijest da je došlo do nekih problema s USB vezom te da moram isključiti USB te izvaditi bateriju, a da bi ga ponovo povezao trebam, dok držim stisnutu tipku za smanjivanje glasnoće ponovo priključiti USB i vratiti bateriju, tada mi na ekranu ispiše download mode i onda sam trebao kliknuti da se ponovi ažuriranje software-a. To sam učinio i ažuriranje je ponovno krenulo, ali tada mi se LG updater srušio i dobio sam obavijest od windowsa da je LG updater prestao raditi i ja sam ostao s neupotrebljivim mobitelom... Pokušao sam ga opet spojiti na LG updater na isti način koji sam već upisao, i program kaže da provjerava vezu, zatim kaže da je spojen i trenutak nakon toga kaže "uređaj odspojen". Molim vas za pomoć ako je netko imao sličan problem ili ako netko možda zna kako mogu ponovo vratiti mobitel u život. Hvala vam.

Odgovori uz citat
update je prošao u najboljem redu. Mada, kad sam palio telefon primjetio sam nešto čudno, vidio sam neke šarene boje i na kraju LG logo, mislio sam da sam sj***** telefon (jer su na 1.6 bile crvene točke i LG logo), ali u biti je samo tema promjenjena, tako da mi je bilo lakše xD

Bookmarks