Koliko ja znam, v serija Motorola to ne podržava, a ako netko zna da može...
Znam bezveze pitam al ipak, dal se mogu povezat dvije(ili vise) vxxx i odigrat nesto prek BT, ala nokia i legendarna zmija ?
Koliko ja znam, v serija Motorola to ne podržava, a ako netko zna da može...
znam da se može igrat mini golf na SE t610 i t630, za motorolu nisam čuo
Šteta.... znam da su neke nokie to mogle preko IR, 7110 sam imao prilike vidjet davno davno...Izvorno postao cyberphere
Motorola nema pristup BT-u preko JAVE. Tako da sve kombinacije na tu temu otpadaju u startu (bilo je već razgovora o porukiranju preko BTa itd, ali ne ide).
To je fakat poveći bug, IMO.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao BlueDevil
za nas možda i jest bug, ali za njih je feature! pa kud bi oni došli kad bi omogućili slanje poruka preko BTa, unatoč činjenici da je domet <=30m. jednostavno mreža ne da. čak se SMS ne može ni preko IrDa poslat, što je totalno bezveze, ali eto, provideri se boje bilo kakve alternative, sve preko njih mora ići
To je jasno, al' mislio sam čisto na porukiranje preko BTa. Što na palmovima radi, recimo. Rade i neke igrice na nekim platformama, što će reći da se može pristupiti BTu preko jave. Čak sam i skinuo java-soft, za Symbian platforme, koji demonstrira jednostavni chat-program preko BTa.
Samo...ne daju nam. Samo Symbian, zasad, i nitko više. Gamad...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Jel i onda i one mpx serije od motorole mogle imati chat preko BT-a? Posto su to smartphone uredjaji?
Bookmarks