po specifikacijama su skoro isti... s tim da i9000 ima veci display...
koji god uzmes nisi pogrijesio...
malo sam kopao po netu, pa sam naletio na ova 2 uredaja koja su mi ful zapela za oko. htc je vec u prodaji, a galaxy-a jos nema..dali netko zna kada bi mogao bit i po kojoj cijeni?
te naravno...koji je po vama od ova dva bolji?
po specifikacijama su skoro isti... s tim da i9000 ima veci display...
koji god uzmes nisi pogrijesio...
"all in one"
Definitvno samsung, samo ko zna kolika mu bude cijena...
http://www.youtube.com/watch?v=N972J...eature=related
I mene muči slična dilema.
Uskoro će doć Froyo koji donosi Flash i HD video na Desire-u, a DivX može primat preko rock player aplikacije- tako da su gotovo identični.
Jedino Samsung ima veći i bolji ekran (time je i sam mob glomazniji), malo bolju kvalitetu zvuka i kameru za video pozive.
Ali zato je i 1000 kuna skuplji od Desire-a (na crno).
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
meni je samsung prednost zbog izgleda...jer mi djeluje ipak malo "ljepsi" od htc-a.a sto se tice cijene...tko zna kakva ce ona bit...nadam se da ce se moc dobit za nekih 2500kn na pretplatu...
dali netko zna kada ce i po kojoj cijeni biti dostupan i gdje?? tele2,vip,t-mob?
dali je neko od vas mozda imao priliku probat ovaj samsung negdje??? :-)
htio bi neke iskrene dojmove i savjete. jer ovo sve sto citam po netu ili su obozavatelji iphone-a pa pljuju po ovom, ili mrze ajfonu pa hvale samsung...
evo otvaram temu da malo popricamo o tome..
koliko sam viido u vipu je dostupan Samsung I9000 Galaxy S pa nakon nekog testiranja da ovdje iznesemo dojmove...
tnx
evo doso u vip, ocekujem test neki pa da se napisu dojmovi..
čini mi se da je samsung u svemu bolji osim što nema FM transmitter...ispravite me ako griješim :/
po specifikacijama na papiru - djelomično.. zanima me kako se ponaša u radu.. to je najbitnije..![]()
Dva prijatelja mi imaju jedan i drugi, ono sto ti mogu rec sto sam primjetio ko iz topa je da na samsunga vidis sve na danje svjetlu/suncu dok kod desirea i nije bas slucaj jer moras corit kad si vani pogotovo u ovim ljetnim mjesecima. Mob je odlican, brz ali jedina mu je mana sta nema bljeskalicu. Ne mogu vjerovat kao to nisu ubacili, inace videa po danu su predobri a i po noci dok se nesto nazire. Iako jedan i drugi snimaju u istoj rezoluciji, kazem jos jednom da na samsungu je video neusporedivo bolji.
ma gotovo je sad...kupljen je desire jos davno :-)))
i mislim da nisam niti najmanje pogrijesio...
Već izvjesno vrijeme se spremam na kupovinu smartphona i zapeo sam između dva gore navedena modela. Nikako ne mogu odlučiti koji kupiti. Stoga sam odlučio potražiti pomoć ovdje na forumu. Cijena oba uređaja je približno ista tako da to nije bitan faktor. Za Samsung Galaxy S sam uvjeren da ima trajniju bateriju, dok HTC Desire ima kvalitetnije kućište. Da ja ne lupetam previše , jer nemam neko iskustvo molim Vas da mi pomognete pri odabiru uređaja ako je to uopće moguće.
Unaprijed hvala !
Evo link na kojem je usporedba ta dva aparata, možda Vam pomogne u odluci, premda meni nije.
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3077
Ja bih izabrao Galaxy. Stvari koje bi kod mene prevagnule su veći ekran i više interne memorije. Zapravo je ta interna memorija najveća boljka Desirea, jednostavno je je premalo (512 MB) pa onda u nekom trenutku dođeš do tog da ne možeš više instalirat nove aplikacijeSamsung sa svojih 2GB ROM-a nema takvih problema
P.S. Dobrodošao na forum![]()
Desire tvornički ima samo 174 MB dodjeljeno za aplikacije, a eventualnim modovima se interna memorija može proširiti na 300tinjak MB.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Imas vec nekoliko slicnih ili istih tema u kojoj se spominje Desire vs Galaxy S,pa ne bi bilo da malo pogledas i te komentare
P.S. Ja bi uzeo Samsunga,ipak mislim da je malo iznad Desirea. Ima veci i bolji display sto puno znaci i u igrama i ostalo![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Samo da usporediš ekrane ta dva mobitela ne bi se dugo mislio![]()
Hvala svima! Kod mene je također jezičak na vagi pretegnuo u korist Samsunga, no kupovina novog mobilnog aparata (pogotovo ovakvog) je za mene velki događaj a u takvim situacijama uvijek želim čuti još koje mišljenje.
Ja sam također čuo za pomenuti update za Galaxy i čekam povratnu informaciju od lege ovih dana će ga instalirati.
samsung galaxy je bez dileme bolji uredaj
Odlučih se i krajem mjeseca odoh u TELE 2 po svog samsunga. Hvala svima koji su pokušali pomoći .
Ja sam bio u slicnoj dilemi prije mjesec dana...s time da sam u jednom trenutku cak pomislio uzet i Iphone 4 (cijena ista za sva tri uredjaja), na kraju uzeo desire
Inace ovo sto se prica o ekranu...ne znam meni to nije toliko bitno jer je i ovaj na desire-u isto poprilicno dobar...iskreno ja i ne vidim neke previlike razlike ( s time da je moj vjerovatno jos losiji model s S-LCD-om).
Meni osobno je galaxy mrvu prevelik, i preplastican. A najveci minus mi je sto ne bljeskalicu....
A sto se tice desire-a ostao sam poprilicno razocaran "vanjskim" zvucnikom koji je poprlicno ukurcu za danasnje standarde... A ostalo sve 5....
To su sve toliko minorne razlike da se svodi na vanjski izgled i osobne preferencije. Svi oni imaju svoje pluseve i minuse, a to si i sam mogao procitata na masu foruma i site-ova.
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
Bookmarks