Za početak, novi sam ovdje i želim svima lijep pozdrav!
Danas (prije nekih par sati) sam se susreo s jednim vrlo iritantnim i dosta kompliciranim problemom. Naime, dok sam tipkao poruku mobitel kao da mi se bio 'zakočio' i nije mi uopće reagiralo na tipke... Nakon 10ak minuta sam nastavio pisat istu poruku i odjednom je radilo. I sad, dok sam u međuvremenu došao doma, krenem pisat poruku i mobitel UOPĆE ne registrira određene tipke - samo one tipke koje su na gornjem dijelu, dok brojke (slova) uredno prihvaća. Pa ono, rekoh idem ga ugasit pa upalit pa ce se problem možda riješiti ; i evo, sad više nemogu ni ući u njega jer me prije ukucavanja PIN-a pita za onu postavku "Normalni rad" i nešto tipa "Zrakoplovni rad" (ne znam točno koja je riječ u pitanju jer nikad iskreno nisam ni obratio pažnju - nadam se da sam točno bubnuo i da neću izazvati smijeh).
EDIT: Također da natuknem, od gornjih tipki mi ipak jedna radi - crvena slušalica - i to ako malo dulje držim (npr. pri gašenju moba). Također sve te 'gornje' tipke što ne rade i dalje svijetle onako.
I uglavnom, ne znam šta bi moglo bit posrijedi :\
Zanima me ukoliko je netko od vas imao sličan problem da mi kaže kako ga je (nije) riješio. Nadam se da mobitel neću morati poslat u 'vječna lovišta' jer nisam pri parama a mobitel ko mobitel mi je prijekopotreban trenutno.
Nadam se što skorašnjem odgovoru i unaprijed hvala!
Lijep pozdrav!

Odgovori uz citat
Bookmarks