Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Tema: T-gamad

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    t-com & tomato
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

T-gamad

Jao kaj sam ljuta na njih...naime kada sam još u 11. mjesecu uzimala iphone 4 uz produljenje ugovora i prelazak sa tarife i150 na tarifu i300 odabrala sam tada aktualnu Božićnu ponudu kao pogodnost, svi znate o čemu se radi, znači svaki drugi račun je umanjen za iznos iz prošlog mjeseca..sve račune sam plaćala na vrijeme, ALI niti jedan račun mi nije bio umanjen..reko ajde možda treba proći 2-3 mjeseca..u 3. mjesecu kada je opet stigao neumanjen račun nazvala sam službu za korisnike i objasnila im o čemu se radi, da bi mi rekli da kod njih nije vidljivo da sam ja odabrala tu opciju jer je narudžba išla putem interneta. Srećom sačuvala sam mail koji sam dobila od njih gdje je vidljivo da sam odabrala Božićnu ponudu koju sam im potom mejlala. Njihov odgovor putem maila je bio da se ispričavaju i da će mi aktivirati od sljedećeg mjeseca tu pogodnost (to je značio bio 3.mjesec) i u 5. mj kada mi je stigao ponovno neumanjen račun sam ih nazvala da pitam u čemu je problem rekli su da će mi onaj u 6. mj. koji stigne biti umanjen...MEĐUTIM stigao mi je neki dan naravno PONOVNO neumanjeni račun..e tad sam popizdila i nazvala ih, PONOVNO objašnjavala situaciju, agent mi je rekao da nezna zašto nisam dobila umanjeni račun i da on to ne može provjeriti zašto...???...savjetovao mi je da platim sada taj račun i da će mi se za 15-tak dana javiti netko iz T-mobilea da mi kaže kako ćemo to riješiti, da li ću dobiti povrat novaca na račun ili sljedeći neću morati platiti...mislim KATASTROFA, sramota i eto tako da znate...gamad

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako se nevaram već je negdje bila tema oko te Božićne ponude.
    i tamo sam napisao, a napisat ću i ovdje:
    ako samo zoveš SZK teško da ćeš išta riješit.
    isprintaš taj e-mail za koji potvrđuje da si aktivirala božićnu ponudu, uzmeš sve račune i odeš osobno u t-mobile.
    pokažeš im svu papirologiju i uputiš ih na njihovu grešku, oko tih računa, tj obračunavanja popusta kod istih.

SZK ne služi za riješavanje takavih problema!

Ja sam imao neke sitne problemčiće sa T-mobile.om, ali sam ih uvijek riješio u jako kratkom roku, tako da nisam bio lijen i otišao u njihov t-centar, porazgovarao sa osobom na šalteru (jednom je došao i njihov nadređeni) i problem bi bio riješen (u moju korist) kroz max pola sata.

Sorry, ali da u 6.mj (tj kad si vidjela prvih par računa da nisu umanjeni) nisi mogla otići do t-mobila i izgubiti 15ak minuta i riješiti stvar, ne vjerujem.
    Ako nešto ne štima na prvom računu, ajd, možeš probat preko SZK riješit stvar. ako drugi ne štima, odma se ode do njih i probaju se riješiti stvari.
    Za svoju situaciju si i pomalo i sama kriva.

korisnik sam t-mobilea već dugo godina i mogu reć da nikad nisam imao ovakve zafrkancije
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    t-com & tomato
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To bi i napravila da mi nisu rekli 100% da će problem biti riješen, dobila sam i pismenu potvrdu putem maila sa njihove strane, da bi opet dobila sada neumanjeni račun. Znači tu nešto kod njih opako smrdi...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. stole i slicna "gamad"
    By coma_zgb in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 30-07-2003, 22:35

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove