Jao kaj sam ljuta na njih...naime kada sam još u 11. mjesecu uzimala iphone 4 uz produljenje ugovora i prelazak sa tarife i150 na tarifu i300 odabrala sam tada aktualnu Božićnu ponudu kao pogodnost, svi znate o čemu se radi, znači svaki drugi račun je umanjen za iznos iz prošlog mjeseca..sve račune sam plaćala na vrijeme, ALI niti jedan račun mi nije bio umanjen..reko ajde možda treba proći 2-3 mjeseca..u 3. mjesecu kada je opet stigao neumanjen račun nazvala sam službu za korisnike i objasnila im o čemu se radi, da bi mi rekli da kod njih nije vidljivo da sam ja odabrala tu opciju jer je narudžba išla putem interneta. Srećom sačuvala sam mail koji sam dobila od njih gdje je vidljivo da sam odabrala Božićnu ponudu koju sam im potom mejlala. Njihov odgovor putem maila je bio da se ispričavaju i da će mi aktivirati od sljedećeg mjeseca tu pogodnost (to je značio bio 3.mjesec) i u 5. mj kada mi je stigao ponovno neumanjen račun sam ih nazvala da pitam u čemu je problem rekli su da će mi onaj u 6. mj. koji stigne biti umanjen...MEĐUTIM stigao mi je neki dan naravno PONOVNO neumanjeni račun..e tad sam popizdila i nazvala ih, PONOVNO objašnjavala situaciju, agent mi je rekao da nezna zašto nisam dobila umanjeni račun i da on to ne može provjeriti zašto...???...savjetovao mi je da platim sada taj račun i da će mi se za 15-tak dana javiti netko iz T-mobilea da mi kaže kako ćemo to riješiti, da li ću dobiti povrat novaca na račun ili sljedeći neću morati platiti...mislim KATASTROFA, sramota i eto tako da znate...gamad![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks